Скрипт за сайт за обяви работа?

От: Скрипт за сайт за обяви работа?

Принципно когато вкарваш нещо в базата и то минава през addslashes(); когато го изкарваш от нея то трябва да мине през stripslashes(); за да махне чертичките. За това намери къде точно ти вади {TITLE_OF_AD} или просто преди да го визуализира го мини през stripslashes();.

Също така за да не ти се получава и това че при всяко "Save" да има нова черта това което визуализираш в формата или текст ареата също трябва да минава през stripslashes();, като функцията маха само по една чертичка и първоначално след като въведеш използването на функцията ще се наложи да махнеш веднъж всички чертички за да започне да работи всичко нормално.

Това е общо казано тъй-като си нямам и на идея този който е правил системата как е работил и какво е писал, но това е функцията която ти трябва за да махне чертичките.
Нещо подобно трябва да е въпреки, че не мога да дам 100% гаранция, че ще проработи така защото докато око не види и ръка да пипне нямам доверие. ;)
PHP:
  echo  stripslashes("Вашата обява \"{TITLE_OF_AD}\"" );

Не стана или не съм го направил както трябва. Реших преблема като махнах скриптовете от Config панела и директно ги сложих в php файлчетата. Благодаря за съветите.
 

Горе