Скрипт за Real Estates сайт?

naskobg

Well-Known Member
Някой знае ли откъде може да се намери скрипт за Real Estate които да интегрирам в сайта си за да ми е по лесно когато добавям нова къща или земя?Питам защото за да сменя или да добавя къща или земя..ми отнема поне 2 часа..То има конвертване на картинки..ресайзване във Фотошоп че после да бъдат на български и английски..доста време ми губи.Та някои ако знае някакъв начин да се улесня то е добре дошъл.
 
Ами преди няколко години когато мислехме да навлизаме на този пазар бях разгледал доста скриптове но повечето безплатни не струваха

бяхме се спряли на един платен $119 обаче си заслужава всяко доларче

http://www.mosets.com/hotproperty/

демото:

http://demo.mosets.com/hotproperty/

Иначе може да погледнеш тук дали има нещо което ти върши работа:
http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Real_Estate/index.html
 
Да много е добро това скриптче за което говори coolice. Най-хубавото му е че е лесен за навигиране и ползване. Потребителя би останал много време на него да разглежда поради красивият интерфейс и лесното му разглеждане, сортиране, търсене и т.н.

И съм съгласен че си струва всеки долар от него, много е добро. :wink:
 
да супер...но:
Hot Property
A powerful Listing Manager for Joomla

а тепърва да слагам joomla :))все пак мерси за помоща.
 
преди беше за mambo предполагам ако хванеш някои които разбира ще може да ти го преправи :) пробваи някои от хот скриптс ако си харесаш нещо ще се радвам ако споделиш тук :)
 
coolice каза:
преди беше за mambo предполагам ако хванеш някои които разбира ще може да ти го преправи :) пробваи някои от хот скриптс ако си харесаш нещо ще се радвам ако споделиш тук :)

то супер приятелюю ама си искат парички които аз нямам поне засега..иначе си харесах 4-5 скрипта.

easyrealtorpro
ireality
BrokerExec
Real Estate Listings Directory
acme agent
realestatescript.biz

Тези ми направиха добро впечатление.:)
 
Приятел това е сериозен бизнес и може да се постигне много защо не си сложиш Joomla както с добър компонент в областа мисля че има такива доста време сам бил с joomla и е безплатно вместо да даваш и пари за сайт :)
 

Горе