Слагането на файлове на дестопа вреди ли?

аз вече за 2ри път си чистя десктопа от файлове - няква лудница :)
Деяне - когато има много файлове на десктопа при рефреш комп-а се напъва повече.
 
DeyanMarkovski каза:
А, казах ли ти, Анабел, мащай си глупостите от desktopa-а. :]
Да бе да на другите не им пречат, аз ти казах :lol:
Няма да ги махна пък :mrgreen:
 
DEATH каза:
Деяне - когато има много файлове на десктопа при рефреш комп-а се напъва повече.
Виж, Анабел, напъвало се, а може пък и да има още негативни ефекти, които да са останали незабелязани, така мисля. Какво ти пречи да слагаш само shortcut-и на desktop-a?
 
Десктопа ми прилича винаги на бунище и понеже нямам време да сортирам нужно от ненужно са се образували тези директории на десктопа ми desktop , desktop star и така папката ми със стари файлове от десктопа е някъде към 6 GB щото си го чиситих скоро :) принципно всички файлове на десктопа , и за бързо стартиране позабавят компютъра ,но за сегашните процесори видео карти и т.н не би трябвало да усетиш разлика освен ако нямаш 200000 spy++
 
Аз пък най-основните неща си държа не десктопа, всичко ми е подредено, но това не означава че успявам да си намирам нещата бързо. Худаво ми е да е ми чистичко като си стартирам ПС-то и повечето ми неща са в определен папки, найменувани с ключовата дума на съдържанието, така се ориентирам кое къде е.

Абе стилове всчкакви, има хора който имат само My Computer и My Documents на десктопа и това им е перфектното полужение за тях, за да не им изглеждало зле и пренатрупано. Ама това е малко лудо според мен. :)
 

Горе