Смотани програми Афилиейт и не само...

EzRoLiT

New Member
Кои са най фалшивите или смотаните методи за изкарване на пари онлайн?Понеже аз преди да открия форума само 1 кашфиеста бях цъкал ..а и 1 със майли и това беше.Кликането по банери е ясно,четенето на майли също ..но още ?
Правя 1 реклама в момента и ми трябва информация за тях.
 
За мен всички платени афилейт програми са недомислени :)
 
от платените има такива дето стават защото получаваш нещо насреща - например безплатен домеин, хостинг, и 1-800 номер които си е само за твоя саит срещу $49 за първата година(HerbalBiz) става за тест ще те бъдели в хербал бизнеса :wink:

иначе аз съм се нагледал на всичко... Ако цъкате през CJ или друг геитуеи парите с ви сигурни но комисионите са по ниски отколкото директно през онсайт програма :)
 
Еми, смотани програми са тези, които не се грижат добре за афилиейтите си. Не се адаптирват навреме към промените в онлайн пространството. Но има и такива което са бълен скем - неплащат. Това даже не го и броя. :wink:
 
Аз по скоро имах впредвид видовете такива програми.Няма значение вече ..оправих се.Скоро ще пусна рекламата за преглед и коментари :D .
 
Ще ми се да започна с някаква прогрма и сега разглеждам HerbalBiz, но ми се струва малко дълъг пътя до order page. За сега само ми харесва, индивидуалния номер.
Ако някой е запознат с HerbalBiz да сподели имали добра конверсия.
 
хербал биз темплеита платена дистрибуция имаш бонуси като gоogle checkout на билинг пеиджа 1 800 номер само за теб това са от нещата които вдигат конверсията сравнено с нормален темплеит :) Но не мога да ти гарантирам нищо то зависи и колко ти е таргет трафика....
 
има фалшиви програми

Всички подобни програми са една зарибявка. вие какво си мислите??? че от тях се печели ли? има много хора, които са рискофоби, те не обичат да рискуват. Ако си вложите парите в някой сайт за игри на еврофутбол.можете да печелите пари при предвиждане на прогнозите 1х2. Може да ви се струва, че това е истински комар и по принцип е така. Еврофутбол и останалите сайтове са комарджийски, но ако сте дисциплиниране на да залагате по малко суми, ще разберете какво е да губиш и какво е да печелиш. защо се улавяте на такива измислици като дропшипинг и други подобни. дори не ви съветвам да играете на рулетка, защото ще претърпите големи загуби. но ако ви влече рулетката, попитайте гугълкак да измамите рулетката, но имайте предвид, че трябва да е софтуер....
Аз лично избягвам и онлайн турнирите, които също носят голям риск. Опитайте само с Еврофутбол и подобни сайтове за спортни залози. Като кликате на реклами или четете имейли не си мислете, че получавате пари. повечето програми са скам. кешфиеста бара е скам и не си заслужава. пазете се от БГ сайтове като заплата.бг, това си е пълен боклук. друг подобен на заплата.бг е ад-бг.нет! помислете си дали си заслужава да си хабите нервите, че не получавате пари от кликания на реклами и четения на имейли. запомнете едно нещо. залагайте разумно и не се увличайте, защото можете да загубите и това, което имате или сте спечелили. аз залагах в бетфаир.ком и съм печелил по 5-10 евро за седмица. аз залагах по 50 евроцента за всеки мач, попочелвах по малко, но си бях много доволен. дори не се впускайте в непрекъснато залагане. но ако късмета е на ваша страна, моля ви, бъдете разумни!!! :!:
 
пробваи с проджаби на продукти тези с кликания дето сам си килкаш или са шарлатания или плащат малко иначе всички програми от тръстет листа плащат и са ок
 

Горе