Смяна на тема

ThinkFast

New Member
Трябва да сменя една тема на едно блогче, ама има бая ровене из файловете на темата и бая модификации които трябва да направя, а докато барам юзърите ще виждат ту едно ту друго нещо, та питанката ми е някой има ли си на идея за вариант в който само моето ай пи да вижда новата тема?
Не съм запознат много с ядрото на wp, даже почти не съм запознат. Може и из wp файловете да барна нещо временно ама...
Има ли такъв плъгин или... ?

То ще трябва да спра и в3 тотал кеша, че да не се омацат нещата.
 
От: Смяна на тема

тенкс ю noke
 
От: Смяна на тема

А другия вариант (който аз лично предпочитам) - правиш си събдомейн, правиш чиста инсталация, експортираш дб от стария блог и я импортваш в нова за тестовия. Редактираш както желаеш и след това прехвърляш информацията на основния домейн.
 
От: Смяна на тема

Аз вече ползвам варианта на noke.
Сетих се за този вариант да дублирам някъде съдържанието, ама с плъгина по лесно. Вече ми писна от редакции, то голяма набутвация да сменяш темата. Че и новата е с други файлове, не мога да ги проследя кое къде и как се отваря, разни х1, х2, х3 коригирам нявсякъде че да не ме цакне гугльо, цсс-а го обърнах наобратно вече и ми писна, що ли ми трябваше... :(
 
От: Смяна на тема

Аз се опитвам през 6 месеца да сменям дизайн, защото потребителите свикват и CTR пада драстично. Иначе и аз не бих бутал нещо което работи като хората, но просто се налага.
 

Горе