Софтуер за reciprocal links

Bricksn

Member
Ще започвам линк билдинг за по-конкурентни киурди и ми трябва такъв туул. За сега съм се спрял на Links machine.
StomperNET препоръчват Reciprocal Manager, обаче така и не можах да разбера от къде да си го поръчам.

Вие какво ползвате?
 
За линк партньори за момента съм със SEO Elite, и съм доволен.

Моя грешка, че не го уточних. Трябва ми програма, с която да направя SEO-friendly директория за reciprocal links. Естествено и да проверява за валидността на линковете през определен период от време.
 
Абе хора нали пишем на бългаски. Ако дойде някой чичо на 55 ;) и иска да научи нещо от форума, как ще стане това от думички като "киурди" и "туул". Или да ги пишем в оригинал на английски или на български.

... За какво ти е програма, за да установиш кой ключови думи са конкурентни и кои не? SEO-friendly директорията може да основеш също на уместност (relevancy) на съответните уеб сайтове в нея. Например да пускаш само камествени сайтове, а не такива, които целят да усвояват хипурвръзки или посещения заради AdSense рекламите си например.
 
... как да го обясня по-добре се чудя

трябва ми софтуер, с който да направя директория за двупосочни линкове, не програма за рисърч на ключови думи. Виж Links Machine да добиеш идея, понеже изглежда не обяснявам добре. :)

Иначе - мързи ме да сменям всеки път layout-a за една дума латиница.
 
Не се сещам за тоя софтуер и наистине не го виждам в Г, но го има четох за него.

Ако наистина държиш на него (въпреки че не виждам основателна причина за това), пробвай да го търсиш в cb и pdc.Там излизат най-добрите продукти.Сега не ми се занимава да го търся.
 
човека не говори за програма (софтуер) а за скрипт, платформа, engine или както искаш го наречи за да направи сайт (директория) за двупосочни линкове.
Поне аз така го разбрах
 
човека не говори за програма (софтуер) а за скрипт, платформа, engine или както искаш го наречи за да направи сайт (директория) за двупосочни линкове.
Поне аз така го разбрах

Точно! :) Да се изпълнява на сървъра се иска. Май това е недоразумението. :) Адреса на Link Machine e linkmachine .net
 
Последно редактирано:
Най-важното е да може да проверява дали беклинковете са ти там през 1-2 седмици примерно. В кой скрипт го има това? Ако някой намери нещо подходящо, да пише.
 
Ами линк машината го прави. Даже премиум версията ако не го намери, crawl-ва целият сайт да не би другия уебмастър да го е преместил. Обаче $90 за лиценз поотделно за всяка директория ще излезе солено. Така или иначе... колкото и да търся, май по-добра алтернатива няма и ще ги прежаля парите. Първо ще тествам безплатната де.

Само едно нещо ме притесняваше, обаче май няма причина. Сайтовете, които са посочени да използват тоя софт, директориите им нямат ПР даже и на root страницата. Обаче май самите уебмастъри са виновните.
 

Горе