Социална мрежа за новини

fcolor.bg

New Member
Здрасти,

Видяхте ли новините днес. Това е българска социална мрежа, чисто нова. Участвам в нея и искам да помогна да се наложи, така, че хората, които имат блогове или някакви новини по уеб сайтовете си, да могат да ги публикуват и така да ги правят популярни.

Имам един въпрос към вас. Добре ли е да има отделна комерсиална секция за рекламни и ПР новини. Не говоря за платени публикации, а просто за секция?

Благодаря ви
 
Честито за новата придобивка и лично пожелавам успехи вбъдеще.

А иначе по въпроса ти, няма ли да е по-добре ако са цатегоризирани, а най комерсиялна си я правят четателите. Аз примерно чета бизнес новини а не политически. Други предпочитат хай лайф клюките <което си е по ундърграунд от гореспоменатите> пред всичко останало. Поне така си мисля. Но гледам че имате и е достатъчно. Те комерсиялнте <желаните и четени> би трябвало да се задържат повече по принцип. Нали се дигват/плигват. :)
 
Май май найстина всички почнаха да правят социални мрежи, но в това няма нищо лошо :) Честито за придобивката и се надям да я развиете и постоянно да я подобрявате :wink:
 
Здрасти,

Наистина има още социални портали за новини и съм сигурен, че ще изникнат и нови. В крайна сметка, хората ще си решат, кой да ползват най-много. Аз съм доволен, когато един уеб сайт го правят потребителите, а собствениците му слушат и изпълняват :)

PS: Plig си е там!

Поздрави
 

Горе