Спечели с Амазон [ОФЕРТА]

Статус
Not open for further replies.
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

BurnX

Well-Known Member
Страхотното предложение , страшно много прилича на измама. След като си получил това което си платил, защо би си искал парите обратно ????
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

cross

Well-Known Member
Всичко е легално,има хора които се възползват от услугите ми и не са отказвали до сега.
На някои просто не им стига. :) И да,може да прилича на измама,но ако беше нямаше да си предложа услугите колега!
И по този начин не ощетяваш търговеца?
 

Wllb

Active Member
Ти си просто поредния български мизерник. Заради подобни като теб страдаме всички и независимо в какви съюзи и зони ни вкарат ще си останем черните списъци на белите държави. За какви ни имаш тук. Законно било...
Възползването от политиките на Амазон не е законно а си е чиста измама.
Заслужаваш си направо бан.
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

Wllb

Active Member
Държавата ни краде от същите такива като тебе, мрънкат и плюят докато не получат някаква власт и нещо не започне да зависи от тях. Викаш държавата щом ни краде, дай да открадна и аз от някой.
Ти и всички, които ти се вържат тябва да са/сте наясно, че това е измама. Политиките на Амазон са политики за компенсация при определени събития и в повечето случаи са прекалено "щедри", но тук се приема като сигнал "дай да влачим". В големите западни пазари подобни тарикати като теб са незначителен процент от общия обем поръчки, но за циганските като нашата в един момент им светла лампата и режима се затяга. От това страдат всички редовни потребители, които в един момент се сблъскват с действителен проблем и имат нужда от разрешаването му. Обаче на теб не ти дреме нали, след теб и потоп...
 

tripledeuce

Active Member
Чудесен пример за предприемачество!

"Дай ми 60 лева да те науча как да измамим една голяма фирма, използвайки твоята самоличност.
Не е неморално да крадем, защото държавата ни краде нас."

.... :D
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

Wllb

Active Member
Е примера ми не беше от най-добрите,напълно съм съгласен с вас и не съм прав,но печалбата на потребителите които се възползват е наистина добра.
Тези хора вадят милиони приходи,няма смисъл да не се възползваш от най-богатите...когато почнат на мен да дават,тогава и аз ще почна...в такъв случай аз си взимам.
Държавата краде всички,дори и най-честните :D Тези хора са тук да вземат всяка една стотинка на човека докато след 40 години бачкане ще ти отпуснат 150лв пенсия и ходи се оправяй.
Давам шанс на хора които нямат финансови възможности като останалите "богаташчета" и искат да усетят какво е да имаш,защото след време и това няма да го има.
Wllb - Хората като имат проблем амазон винаги ще им помогнат,на такива като мен също.Докато има такава политика няма да има проблеми,а тя ще е завинаги такава.
Не съм единствен който го прави,няма да давам примери,но над 300 човека на месец правят същото с поръчки по $350.
Аз съм тук да направя няколко с които да си изкарам лесни пари без да се наложи да ходя на работа 6 дни в седмицата за да инвестирам в мой собствен проект.

Прозвуча като предизборна реч на Атака пред армия от гладни уродливи патрЕоти
Аз съм в потрес...
 

sstankov

Active Member
Съжалявам но това е чиста проба измама чрез платформените политики ! Заради подобни практики ПейПал ми спря солидна сума в евро преди години и така и не ги освободи !
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

Wllb

Active Member
Все едно да обясняваш на мангала от гетото що не трябва да краде.
Държавата му била виновна на младежа.
С парите щял да започне собствен проект и изведнъж да стане честен бизнесмен. Аха....
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:

sstankov

Active Member
Поздрави педали :D

btw sstankov - научи се как се слага линк в подписа,после пиши по темата.
Dt2Uz0w.png
Благодаря за съвета ! Нямам моралното право да се възползвам от какъвто и да е твой съвет !
Бързо дошли, още по-бързо са си отишли...
Жив и здрав ! Всеки си носи кръста !
 

webstil

Well-Known Member
Хаха, заради такива като тебе и другите подобни, дето поръчват - не си вземат пратките и правят какви ли не номера и тарикатлъци , цените се вдигат, защото всеки бизнес си калкулира загубите от подобен род клиенти. После го плащат другите. Даже на някои лично съм им го обяснявал, защо като ме набута сега с 10 лева доставка, същото нещо другия месец ще струва с 1 лев повече.

И не се безпокой - няма да забогатееш. Държавата в случая грам не ти е виновна, че си решил да мамиш. И не се мисли за Робин Худ хаха, просто го правиш с цел печалба и без грам морал. Хубаво е понякога да мислите поне малко, дали е честно търговеца, който ти е продал определената стока, инвестирал е в нея, в реклама, поел е риск и т.н. да е вътре заради тебе?

Тези хора вадят милиони, защото знаят как да ги вадят. И ти няма да ги прецакаш, тези пари ти ще ги дадеш за други стоки, други брандове, марки и т.н. Ще отидат на същото място споко.

Най-много се дразня на такива, лошото е, че не си само ти. Поне още 2-3-ма съм чувал да се хвалят как купуват, вземат си продукта и после рефунд... и все българи. После мрънкаме пък, че нямало качествени продукти, че всичко за БГ било друго качество - еми кво да е...
 

Dobr3w

Member
Здравейте колеги,имам страхотно предложение за всеки от Вас.

Само сега от от 15ти до 31ви август можете да вземете парична помощ на стойност до 1000лв с лихвен процент от 69420 % за първия месец. След това % се умноважа по 2.
Няма значение дали сте върнали парите или не. Ние все пак ще Ви вземем къщата, кучето, котката, жената, колата и ще ги продадем в Амазон.

Очакваме Ви !

--

По- добре @Blinky да изтрие тази тема !
 

prophet

Active Member
Големи пропуски има явно щом такива неща се случват. :) Аз лично не го одобрявам. Вярно е, блъскам много за малко печалба, но поне си знам, че чесно съм си изкарал парите. Много пъти съм можел да взема парите на хората и да ги блокирам просто, но никога не бих го направил, защото се поставям на мястото на хората, които са минали през много работа за да ми платят и ги уважавам.

Преди да правите нещо такова се поставете на мястото на другия, помислете как ще се почувствате, ако сторят това с вас.

Това е мое мнение, всеки си има своето и не задължавам някой да се съглася с моето.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе