Спечели с Амазон [ОФЕРТА]

Статус
Not open for further replies.
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Страхотното предложение , страшно много прилича на измама. След като си получил това което си платил, защо би си искал парите обратно ????
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Всичко е легално,има хора които се възползват от услугите ми и не са отказвали до сега.
На някои просто не им стига. :) И да,може да прилича на измама,но ако беше нямаше да си предложа услугите колега!
И по този начин не ощетяваш търговеца?
 
Ти си просто поредния български мизерник. Заради подобни като теб страдаме всички и независимо в какви съюзи и зони ни вкарат ще си останем черните списъци на белите държави. За какви ни имаш тук. Законно било...
Възползването от политиките на Амазон не е законно а си е чиста измама.
Заслужаваш си направо бан.
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Държавата ни краде от същите такива като тебе, мрънкат и плюят докато не получат някаква власт и нещо не започне да зависи от тях. Викаш държавата щом ни краде, дай да открадна и аз от някой.
Ти и всички, които ти се вържат тябва да са/сте наясно, че това е измама. Политиките на Амазон са политики за компенсация при определени събития и в повечето случаи са прекалено "щедри", но тук се приема като сигнал "дай да влачим". В големите западни пазари подобни тарикати като теб са незначителен процент от общия обем поръчки, но за циганските като нашата в един момент им светла лампата и режима се затяга. От това страдат всички редовни потребители, които в един момент се сблъскват с действителен проблем и имат нужда от разрешаването му. Обаче на теб не ти дреме нали, след теб и потоп...
 
Чудесен пример за предприемачество!

"Дай ми 60 лева да те науча как да измамим една голяма фирма, използвайки твоята самоличност.
Не е неморално да крадем, защото държавата ни краде нас."

.... :D
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Е примера ми не беше от най-добрите,напълно съм съгласен с вас и не съм прав,но печалбата на потребителите които се възползват е наистина добра.
Тези хора вадят милиони приходи,няма смисъл да не се възползваш от най-богатите...когато почнат на мен да дават,тогава и аз ще почна...в такъв случай аз си взимам.
Държавата краде всички,дори и най-честните :D Тези хора са тук да вземат всяка една стотинка на човека докато след 40 години бачкане ще ти отпуснат 150лв пенсия и ходи се оправяй.
Давам шанс на хора които нямат финансови възможности като останалите "богаташчета" и искат да усетят какво е да имаш,защото след време и това няма да го има.
Wllb - Хората като имат проблем амазон винаги ще им помогнат,на такива като мен също.Докато има такава политика няма да има проблеми,а тя ще е завинаги такава.
Не съм единствен който го прави,няма да давам примери,но над 300 човека на месец правят същото с поръчки по $350.
Аз съм тук да направя няколко с които да си изкарам лесни пари без да се наложи да ходя на работа 6 дни в седмицата за да инвестирам в мой собствен проект.

Прозвуча като предизборна реч на Атака пред армия от гладни уродливи патрЕоти
Аз съм в потрес...
 
Съжалявам но това е чиста проба измама чрез платформените политики ! Заради подобни практики ПейПал ми спря солидна сума в евро преди години и така и не ги освободи !
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Все едно да обясняваш на мангала от гетото що не трябва да краде.
Държавата му била виновна на младежа.
С парите щял да започне собствен проект и изведнъж да стане честен бизнесмен. Аха....
 
delete,anti pedali post
 
Последно редактирано:
Поздрави педали :D

btw sstankov - научи се как се слага линк в подписа,после пиши по темата.
Dt2Uz0w.png
Благодаря за съвета ! Нямам моралното право да се възползвам от какъвто и да е твой съвет !
Бързо дошли, още по-бързо са си отишли...
Жив и здрав ! Всеки си носи кръста !
 
Хаха, заради такива като тебе и другите подобни, дето поръчват - не си вземат пратките и правят какви ли не номера и тарикатлъци , цените се вдигат, защото всеки бизнес си калкулира загубите от подобен род клиенти. После го плащат другите. Даже на някои лично съм им го обяснявал, защо като ме набута сега с 10 лева доставка, същото нещо другия месец ще струва с 1 лев повече.

И не се безпокой - няма да забогатееш. Държавата в случая грам не ти е виновна, че си решил да мамиш. И не се мисли за Робин Худ хаха, просто го правиш с цел печалба и без грам морал. Хубаво е понякога да мислите поне малко, дали е честно търговеца, който ти е продал определената стока, инвестирал е в нея, в реклама, поел е риск и т.н. да е вътре заради тебе?

Тези хора вадят милиони, защото знаят как да ги вадят. И ти няма да ги прецакаш, тези пари ти ще ги дадеш за други стоки, други брандове, марки и т.н. Ще отидат на същото място споко.

Най-много се дразня на такива, лошото е, че не си само ти. Поне още 2-3-ма съм чувал да се хвалят как купуват, вземат си продукта и после рефунд... и все българи. После мрънкаме пък, че нямало качествени продукти, че всичко за БГ било друго качество - еми кво да е...
 
Здравейте колеги,имам страхотно предложение за всеки от Вас.

Само сега от от 15ти до 31ви август можете да вземете парична помощ на стойност до 1000лв с лихвен процент от 69420 % за първия месец. След това % се умноважа по 2.
Няма значение дали сте върнали парите или не. Ние все пак ще Ви вземем къщата, кучето, котката, жената, колата и ще ги продадем в Амазон.

Очакваме Ви !

--

По- добре @Blinky да изтрие тази тема !
 
Големи пропуски има явно щом такива неща се случват. :) Аз лично не го одобрявам. Вярно е, блъскам много за малко печалба, но поне си знам, че чесно съм си изкарал парите. Много пъти съм можел да взема парите на хората и да ги блокирам просто, но никога не бих го направил, защото се поставям на мястото на хората, които са минали през много работа за да ми платят и ги уважавам.

Преди да правите нещо такова се поставете на мястото на другия, помислете как ще се почувствате, ако сторят това с вас.

Това е мое мнение, всеки си има своето и не задължавам някой да се съглася с моето.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе