Споделен Хостинг с HTTP/2 (2.0) и PHP 7 - CooliceHost.com

От: Споделен Хостинг с HTTP/2 (2.0) и PHP 7 - CooliceHost.com

офф топик

В момента WordPress ще работи ли нормално с PHP 7, някой пробвал ли е?

Здрасти колега, аз тествах и мога да кажа с цифри с точност до +/- 1%..
Имам два домейна при Coolice и двата са на WP. При единия за съжаление темата не поддържа PHP7 и като го включа получавам един голям бял прозорец. :)
Обаче на другата.. направо си е**ва мамта като го пусна тоя PHP7, отлита със средно 75% НАГОРЕ!
Не съм правил скрийшоти и ще трябва да го приемете като чиста монета но е факт! Отделно от това, сайта видимо зарежда в ПЪТИ по-бързо от 5.5. За съжаление хоста не поддържа .. (не знам как се казва.. единия сайт да е на 5.5 а другия да е на 7 :( ) Иначе поне при мен разликите са брутални просто.
 
Темите, поддържащи php 7 летят доста. Знам го от опит. Важно е кога е писана и дали се е мислило в бъдещите ъпдейти на темата да се поддържа. За жалост в момента не знам много, но започнаха да излизат скоростно и нормално де. ;)
 
Re: От: Споделен Хостинг с HTTP/2 (2.0) и PHP 7 - CooliceHost.com

Какво общо ще има темата с пхпто?

Темата не е само дизайн бате, има функционалности, някой доинсталират допълнителни разширения, за да имат съответните глезотии. Отиди в темефореста и виж в дясно има изисквания. Ще видиш, че пишат и на кои php версии върви...
 
От: Споделен Хостинг с HTTP/2 (2.0) - CooliceHost.com

Искаме, искаме, искаме http2! (като ползвател на SSD план).

Я да попитам и аз, има ли развитие и ползвателите на SSD вече могат ли да се радват на тази екстра? :)
 
Re: От: Споделен Хостинг с HTTP/2 (2.0) - CooliceHost.com

Я да попитам и аз, има ли развитие и ползвателите на SSD вече могат ли да се радват на тази екстра? :)

Мда, тъй като хибридите са вече и ssd-та, има го. Виж тук: https://coolicehost.com/vps-hybrid-plans.html
 
Имате ли вече в някой от плановете възможност да се сложат два сайта работещи с различно php? Че имам две стари Джумли 1.5 и 2.5, които се чудя къде да сложа. А са с малки посещения и не ми се купува за всеки сайт отделен хостинг план. В момента са при суперхостинг, ама искам да ги разкарам от там, че нещо си смениха условията на най-ниския план и вече не можеш да имаш адон домейни.
Не съм ги прехвърлил при вас досега защото не знам дали поддържате вече тази опция за php-то.
 
Ще успееш ли да ни пуснеш тикетче. На прима Виста мога да кажа, че не се разполага с такава опция. Един цпанела има една опция за смяна на една версия само. Но за да сме сигурни и най вече ти, моля ти драсни ни на тикетинг системата на сайта Coolicehost.com

Ако има нещо друго, пиши ни. Разбирам те, че не искаш в отделни акаунти, което е нормално. Все пак да са на едно място сайтчетата. И много ти благодаря за интереса. :)
 
Ще пусна тикет - благодаря. Да аз мога да си го задам през htacces на коя версия да работи сайта, стига да се поддържа това от вас. (Преди време в разговор с теб или Кулайса разбрах, че не може и съм сложил при вас сайтове, които работят с една и съща версия php)
 
CooliceHost.com - регистрирах се от чужбина и ми изписа:
This hosting package is currently Fraud.

Може ли да се разреши този проблем?
Разбира се, че може. Пусни един тикет. Сигурно те е хванала фрауд системата. Нищо ново.
 
Някой знае ли как да кача 1gb база данни на този хостинг. Направих zip но нищо не се получава... Писах на съпорта но от няколко часа мълчат
 
Ако не мързел, много жалко
Google it: how to import large sql file in phpmyadmin
 
Ако не мързел, много жалко
Google it: how to import large sql file in phpmyadmin
Такъв отговор дава човек, които не иска да помогне... Мислиш ли че не съм търсил в гугал преди да напиша? Написал съм и 20 писма в съпорта и не получих нито един отговор, които да реши проблема. Освен това докато решавах проблема ми свърши и реалната памет...
 
Вебмастер който не може да търси в ГъгАл?
Ценете времето на съпорта, има и други клиенти. Вместо да си губи времето да ти решава ТВОЯ проблем може да помогне на някой реално има нужда от помощ.
 
Вебмастер който не може да търси в ГъгАл?
Ценете времето на съпорта, има и други клиенти. Вместо да си губи времето да ти решава ТВОЯ проблем може да помогне на някой реално има нужда от помощ.
Извинявай, ама аз също съм клиент и ако нямах реален проблем нямаше да пиша. Проблемът ми е актуален и не се справям с него сам.
 

Горе