Според Вас котките трябва ли да се къпят?

Между другото клипа на biaaro ме разцепи! Спор няма! :lol:

Относнот спора с "кучетата", аз имах куче дълго време.. и всеки път след разходка влизаше в банята.. нямаше как да не се изкъпи, защото, ако живее(кучето) в апартамент, всичко става ла*на и го*на..

Едно приятелче ме попита дали трябва да се "къпе/мие/измива/сапунисва/изплаква и т.н" котето.. И аз използвах клипа, за да създам темата.. хем да вкараме, част хумористична страна, хем да се завърже някаква дискусия..

[video=youtube;ctJJrBw7e-c]https://www.youtube.com/watch?v=ctJJrBw7e-c[/video]
 
От: Според Вас котките трябва ли да се къпят?

Аз имах един котарак, от малък го къпех почти всяка седмица, защото въобще нямаше намерение да се мие сам и вонеше отвратително. Накрая се разгони и започна да маркира из цялата къща и след като прахме юргана два пъти посред зима заради него, при последната беля мъжа ми каза, вземай си котарака и го носи където искаш, та така дзверът стана дворно коте и може да се каже, че е безкрайно щастлив в момента. Даже се понаучи чат пат да се мие сам :)
 
От: Според Вас котките трябва ли да се къпят?

Имал съм котки, живял съм и с кучета. Котките поддържат по-голяма хигиена от кучетата, но и двата типа животни съм къпал. При котките агонията е много голяма, при кучетата, някой са кротки, други се радват, трети не обичат. Прави се, най-вече когато животното живее наистина като член на семейството - търкаля се из спалнята, качва се по масата, играе си с пердетата, седят на стол или нещо, което да ги нарежда на масата (ооо, да, има и такива семейства), и в същото време обикаля из двора. Просто няма как иначе. Не знам за вашето отношение, сега го чета де, но няма как, поне при мен, да не се мине през баня. Както споменах, най-кофти минаваше с къпането на котките. :)
 
От: Според Вас котките трябва ли да се къпят?

Котката е диаболично същество - само огънят и Евангелието го пречистват.
Даласа нещо се загуби...
 

Горе