Спрян AdSense account ( има ли вариант за нов изгрев )

sr71sa

New Member
Здравейте,
да уточня предварително, че знам общите правила на AdSense и т.н ( за невалидни кликове, брой реклами и т.н)

Имам 1 малко блогче от 4-5месеца, което от време на време поддържам, от същият период имам и AdSense account, до тук нищо странно!
Но днес влизам в панела на Blogger и гледам изненада, че моят AdSense account е спрян в подозрение за фалшива активност.....
Не съм карал никой да влиза системно в сайта с цел кликове, за 5 те месеца имаше в AdSense натрупана огромната сума от 8-9 евро!
От близо месец имах един удивителен, че сметката ми е On hold, за което питах тук във форума и се стигна до извода че не съм въвел ПИН код който те пращали с писмо по пощата на адрес, но аз такова писмо не съм получавал и доколкото разбрах те го изпращат когато стигнеш някаква минимална сума за плащане!

Въпроса ми е на кой да пиша, за преразглеждане, защото чета , че има такава процедура , колко и малък да е шанса да ме огрее.
И ако това не доведе до желан резултат, може ли да направя акаунт примерно на името на жена ми от друг компютър и пак да го използвам в същият сайт?

Наясно съм, че това което ми се случи не е нищо ново под слънцето, но моля за малко съвет как е добре да постъпя в случая, като желаният резултат е по един или друг начин да използвам AdSense и за в бъдеще!

Благодаря предварително!
 
От: Спрян AdSense account ( има ли вариант за нов изгрев )

Въпроса ми е на кой да пиша
На арменския поп, евентуално. Г и супорт са две взаимноизключващи се понятия:). Друг акк на вуйчо, леля.. и си отново в играта.
 
От: Спрян AdSense account ( има ли вариант за нов изгрев )

Аз тези дни попаднах на това http://fiverr. com/asiboyz/provide-you-the-sample-google-appeal-letter-to-get-back-your-disabled-adsensed-account не съм го ползвал.Намерих го в подписа на един потребител от друг форум :)
 
От: Спрян AdSense account ( има ли вариант за нов изгрев )

Г и супорт са две взаимноизключващи се понятия:)

Преди няколко дена ми се наложи да се свържа със съпорта на Гугъл (за AdWords, но все пак Г.). И бях много изненадан, че ми решиха проблема бързо, че дори след това два пъти ми писаха да се уверят, че съм доволен
 
От: Спрян AdSense account ( има ли вариант за нов изгрев )

Преди да търсиш от Гугъл каквато и да е помощ, трябва да си 100% сигурен, че не си правил нещо нередно, ама наистина сигурен. Проследи си трафика, логове, кликове, съдържание и всичко което може да е прецакало работата, иначе със следващия проект пак ще загробиш всичко, ако не се научиш от грешките си.
 

Горе