Среща на форума Predpriemach.com - 16.06.2017 г. от 20:00 часа в София

Славчев, накъркал си traiki, не те е срам....:D
 
тъъъъъъ шъ има ли среща или не?
 
Трябва началниците да кажат :D
Ще има скоро. Как ги виждате вие нещата. Може би след празниците или? Според мен май след празниците за след новата година ще е добре. Все ще има и какво да покажем от подаръците си. Иначе началниците силно толерират да се правят и срещи си между вас, и не само за да правите бизнес, но и да обсъждате някакви неща. Иначе ще има среща. То реално това също ни държи така де се каже задружни, а и не е лоша да се познаваме така малко по лично. :)
 
:)
 
То срещите между нас си се водят малко като битов алкохолизъм :D Иска ми се на следващата среща да присъстват повече хора, уж меринджеи пък се срамуват :D
 
Че ти познаваш ли някое IT, което да не пие. Аз лично не, а ако има, то не е добро. :) Хахаха.

Да, всеки е много зает, направо не знам с какви милиони са ги затрупали, че не могат да отделят 1-2 часа ей така, да си полафим малко и да видят що за хора сме. :) Но хората съм забелязал с времето стават супер затворени и необяснимо резервирани, но това е някаква си тяхна схема за самозащита от злонамерената вреда, според тях. Респект, и въпреки това няма да ви изядем, хора. Елате и се убедете. :)

Предлагам да е в София, а лятото ще се помъчим да направим и едно във Варна, както си е по традиция. А ако някъде има междувременно среща от хора тук, ще се радвам да сподели, и да пише. Не се знае кой може да дойде, нали? :)
 
Казвайте място и да се организираме. Според мен преди празниците, ще е по-добре - нещо около 15-16 декември примерно, ама може би е доста кратко време за организиране.
 
Доста е кратко....нужно е поне месец преди това, по мои наблюдения. Най малкото за да се види от повече хора. Дори се пуска тема и в другия форум. ;) Или се пише във вече съществуващата там. Но не пречи за предложения все пак. ;) То заведения трябва да се гледат, както и хора и т.н.
 
Никога не съм присъствал на подобна среща, но веднъж засякох остатъците й в софийски стриптийз бар. Явно предприемачите са постигнали консенсус :p
 
Ми ти беше семеен, май, може да не са те уведомили :p ...

20-30 годишни момчета бяха, в разцвета на силите си.

P.S. Велвет беше клубът. Малко преди западането му.
 
То женен, женен, но това щях да си го спомня, дори да е минало зад гърба ми. :) Шегувам се, но наистина ли се е случило....не мога да повярвам, че не съм разбрал за това. :) Кой са заподозрените? Да си кажат. :) Била е варненска среща, но за жалост това не си ги спомням. Имаше доколкото знам поне 2 такива във Варна, да не са 3 даже.
 
В София беше, Velvet Club на Пенчо Славейков (не в автобуса)

Може да си е била и чисто импровизирана среща на регионално ниво, но през цялото време бъркаха циците със seo (бях в съседното сепаре).
 

Горе