Станете наш партньор долу вдясно на сайта ни и печелете окол

Добре, господине прав сте, няма проблеми.


nik0la каза:
Bet, ще ти драсна два реда, подчертавам, че не се заяждам.

Можеш да си пуснеш спокойно по два линка за афилиейт програмите, като единия да е със, а другия без твоето ID. Нека хората сами да си решат дали искат или не да се регнат през твоя реферал 8)

А относно това, че всичко си пише на сайта, не виждам смисъл да ти ползвам реферала, при положение, че никакво инфо не си ми дал за програмта. Не го приемай лично.
 
написал си 7 еднакви и безсмислени теми
регистриран си днес, вероятно имаш и друга регистрация в този форум с друг ник
правиш го нарочно да се заяждаш,
ако имаш лично отношение към някой от форума
или към целия форум и към начина на печелене на пари
но каквото и да е, да знаеш, че постъпваш тъпо и хлапашки
 
Bet
МнениеПуснато на: Сря Окт 17, 2007 12:02 pm Заглавие:
Господине и Вие май не сте в час. Хората тук не се опитаха да ми обяснят как да го направя културно, а се заяждат за вече направено нещо без да ги интересува обяснили ли са ми как и т.н.

Bet Маи маркетинговото ти представяне не е в час.
Първо никои не се заяжда тука. Всички се опитваме да си помагаме с идеи , съвети , предложения и по наи различни начини.

Незабравяй едно важно нещо :
Когато предлагаш нещо или се опитваш да продадеш нещо или убедиш някого в нещо Запитаисе дали може да убедиш самият себеси в това. Ако успееш означава че си на правилен път ако ли не промени стратегията (метода) на действие..
 
не си само ти Другарю , аз също не разбрах що ми изгуби тоя Другар времето да чета как нареди всеки който се обади , но...
 
Беше пуснал линк към affiliate програмите на спортинг бет и на бет ат хоум :) Това стана! А да може да сложи линковете беше пуснал една тема в раздел в книги нъдето беше написал 5-6 поста с 1 :)
 
изтрих 4-5 такива теми пуснал съм му 2 примера как се прави представяне на афф програма ако иска да напише един смислен текс и да си редактира тази тема вече има нужните постове
 

Горе