Стартиране на онлайн магазин за американския пазар

кокал

Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Значи да си формулирам идеята...
Производител съм на козметика и търся начин да стъпя на ЮС почва. Искам направа на солиден и съобразен с тамошния пазар уебсайт...картинки, тестимониалс, ала-бала...добро СЕО...
Шипинга почти съм го измислил...ще пратя стотина бройки на приятел там, който ще ги шипва, плащане по пейпал мисля че е стандартна практика, пък и транспорта освен че ще е евтин, ще е и доста бърз. Ще ми се и в Ebay да се предлага, но от ЮС акаунт...не мисля че ще добие популярност ако го пусна през моя...така че, ако има някой, който вече търгува така, можем да стартираме и по този начин
Общо взето имам продукти, които мисля че ще наберат популярност отвъд океана, но трябва да се предложат :)
Очаквам идеи и предложения...тук или на [email protected]

От: Стартиране на онлайн магазин за американския пазар

Не те знам какъв производител си ама по стила ти на писане ми се струва ала-бала твойта работа.

Не те знам какъв производител си ама по стила ти на писане ми се струва ала-бала твойта работа.

На мен пък по твоя стил на писане ми се струва, че си в осми клас или си неграмотен.

ами така като гледам, се радваш на интернетя...чул си от някой предполагам, че можеш спокойно да си галфонизираш...
продължавай все така с писането щото по стила ти на писане виждам, че идея или предложение нямаш ;)

П.С.
а уж го бях написал на народен език с думи прости...ама как не си ми разбрал посланието - не знам

Горе