Продава се: Статии на различни тематики

kota

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
След известно отсъствие, поради стечение на обстоятелства съм отново на разположение.
В момента имам възможност да предложа изготвяне на БГ статии, различни тематики. По желание на клиента може и поставяне на линкове в статия (по посочен анкор и линк).

Услуги и цени са в процес на актуализации. Временно се извиняваме за неудобството!

Начини на плащSане:

Банков път (в извънредна ситуация по договаряне).


За контакт, моля свържете се на:

ЛС, скайп: keiti821 или e-mail: [email protected]
Може ли цени, моля?
 

Keiti

Member
Рейтинг - 98.4%
61   1   0
Може ли цени, моля?
Kota, дайте ми ваш и-мейл, където да пратя подробно инфо с цени. Моля и за уточнение, относно, какви тематики се интересувате и какъв обем. Има отстъпки при обем в поръчката.

Поздрави
 

Keiti

Member
Рейтинг - 98.4%
61   1   0
Изготвяне на статии на различни тематики, сео тексове, пълнеж за сайт, блог статии, описания за продукти в онлайн магазини и пр. Всичко, което е необходимо за доброто представяне в Интернет. Конкурентни цени и кратки срокове за изпълнение. За цени и индивидуални оферти, оставам за уточнения на посочените контакти.
 

Keiti

Member
Рейтинг - 98.4%
61   1   0
Отново на разположение, за всички, които имат интерес. Изготвям индивидуални цени за пакети при обем и/или дългосрочни проекти.
Предлагам големи отстъпки до края на месеца.
 

mftw

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Имах нужда от ревюта и потърсих услугите на Кейти. Не бях съвсем наясно, как точно да бъдат направени нещата, но се доверих на опита на Кейти.
Останах не само много доволено от свършената работа, но и приятно изненадан от - коректността и вниманието. В бъдеще, отново ще избирам нейните услуги. Достъпни цени, спазени срокове и гарантирано качество!
 

Горе