Предлагам: Статии на различни тематики

След известно отсъствие, поради стечение на обстоятелства съм отново на разположение.
В момента имам възможност да предложа изготвяне на БГ статии, различни тематики. По желание на клиента може и поставяне на линкове в статия (по посочен анкор и линк).

Услуги и цени са в процес на актуализации. Временно се извиняваме за неудобството!

Начини на плащSане:

Банков път (в извънредна ситуация по договаряне).


За контакт, моля свържете се на:

ЛС, скайп: keiti821 или e-mail: [email protected]
Може ли цени, моля?
 
Може ли цени, моля?
Kota, дайте ми ваш и-мейл, където да пратя подробно инфо с цени. Моля и за уточнение, относно, какви тематики се интересувате и какъв обем. Има отстъпки при обем в поръчката.

Поздрави
 
Изготвяне на статии на различни тематики, сео тексове, пълнеж за сайт, блог статии, описания за продукти в онлайн магазини и пр. Всичко, което е необходимо за доброто представяне в Интернет. Конкурентни цени и кратки срокове за изпълнение. За цени и индивидуални оферти, оставам за уточнения на посочените контакти.
 
Писах на всички, които пратиха ЛС. Оставам на разположение, както за нови запитвания, така и по вече изградени сътрудничества.
 
Отново на разположение, за всички, които имат интерес. Изготвям индивидуални цени за пакети при обем и/или дългосрочни проекти.
Предлагам големи отстъпки до края на месеца.
 
Изгодни цени за изготвяне на статии - СЕО статии, блог статии, съдържание на сайт, превод, перифразиране, преразказване... Повече инфо на ЛС.
 
Всички, които имат интерес към новите цени и предлагани услиги да се свържат с мен на ЛС.
 
Имах нужда от ревюта и потърсих услугите на Кейти. Не бях съвсем наясно, как точно да бъдат направени нещата, но се доверих на опита на Кейти.
Останах не само много доволено от свършената работа, но и приятно изненадан от - коректността и вниманието. В бъдеще, отново ще избирам нейните услуги. Достъпни цени, спазени срокове и гарантирано качество!
 
Предлагам изгодни пакети с цени за изготвяне на статии - СЕО статии, блог статии, съдържание на сайт, перифразиране, преразказване... Повече информация давам на ЛС или на и-мейл.
 
След известно отсъствие, отново на линия!
Надявам се, и вие да сте в добро здраве!... ;)
Предлагам обновени цени, качество на услуги и индивидуални пакети за абонаментно обслужване. На заинтересованите, изпращайте запитвания тук, на ЛС или на посочените контакти.
 
На всички писали ми на ЛС, отговорих... За останалите ще бъда на линия и тук.
Цени за еднократни заявки или абонаментно обслужване или индивидуални пакети, изпращам на ЛС.
 
За много години на всички! Живи, здрави и с много късмет в новата 2021 година!

Продължаваме работа в първите работни дни и предлагаме преференциални цени за редовни клиенти и абонаментно обслужване!

За всички, които имат интерес, моля да пишат тук или на ЛС.
 

Горе