Статии, реклама и още нещо

lorelei

New Member
- Занимавам се с написването на статии от 2 години, работила съм за няколко сайта, сред които са dama.bg, avenue.bg и др.
Предпочитани от мен теми: мода, кино, той и тя, интересно, ****, здраве и красота, интериор, обзавеждане, свободно време,
полезни съвети, но съм отворена и за вашите теми.
Цена на статия: Не работя със системата за брой думи. При работа с мен една статия ще ви струва 3лв. независимо от броя думи, който желаете.
Ако имате интерес и искате да видите моя статия, пишете ми на лично съобщение тук и веднага
ще ви изпратя линк. Когато нямате идеи за заглавие на статия, само ми казвате тематиката, която желаете и заглавието е от мен.
Начални текстове: Имам опит с написването на начални текстове за новия ви сайт, ако имате нужда точно от това, то аз съм подходящият човек за Вас.
Реклама: Имам страница във фейсбук, която е с над 61 000 фена. Посетителите й са любознателни и правят големи посещения, най-често на сайтове със статии, за това ако имате такъв сайт, то възползвайте се от моето предложение - 1 седмица, 7 поста в избран от Вас час, с избран от Вас текст - 8лв.
Поддръжка на страница: Мога да поддържам страницата ви във фейсбук, имам три годишен опит със собствената ми страница и с няколко, с които съм работила. Поддръжката включва постове, съдържащи интересни картинки, подходящи за тематиката на страницата, подходящи текстове, факти и всичко необходимо за придобиването на нови фенове за вашата страница, не мога да кажа точно колко ще са те, но Ви гарантирам, че ще дам всичко от себе си. Цената за един месец е 35лв.
Заплащане: Заплащането се осъществява по начин, който вие избирате: Банкова сметка, Paypal, Western Union
Превод: Предлагам превод от български на испански и от испански на български.

Ако смятате, че можем да си бъдем полезни един на друг и искате да работим заедно, то пишете ми на лично съобщение тук.
 
От: Статии, реклама и още нещо

Мисля. че още няма права да пуска теми в пазара.
Отлична оферта!
 
От: Статии, реклама и още нещо

Мисля. че още няма права да пуска теми в пазара.
Отлична оферта!
И кое му е отличното?
Зле представена тема в неправилен раздел. Намятани изречения набързо. Не си е направил труда да прочете, защо не може да пусне тема в пазара и е набарал първото, което му се е изпречило пред погледа. 3лв за неограничен брой думи.... Ще има пак романи ми се струва:)
 
От: Статии, реклама и още нещо

Да проявих известна доза ирония, тъй като смятам, че за първи пост да рекламираш услуги в грешен раздел само и само защото не може да ползваш "Пазар" е някак нетактично. Освен това "При работа с мен една статия ще ви струва 3лв. независимо от броя думи, който желаете" е малко весело, но щом колежката така е решила, нейна воля.

Мисля. че още няма права да пуска теми в пазара.
Отлична оферта!
 
Последно редактирано:

Горе