Стерилизацията на обществото

Хапни си от пясъчето, мойто момче. Вземи си ся, не са притеснявай. Има за всички.
 
Какво пясъче бе дефе? Задръж си свръхинтелигентността, където ще я оценят и не падай на нивото на нийд-а, чаак толкова ниско 😂
 
Айде тЪтетрадине и да знаеш че често като лепна прякой на някой му държи за дълго

Айде мятай ракиите, аз ще пия бира. И да се почваме.
 
Хайде, среща след игрите 😆
Набирай сили до тогава :p
Още не съм почнал кеновете.
Абе тва Фермата кво стана. Кво тва лигаво любовно риалити.
Ама няма една форумна жена да пие едно вино с нас.
 
Аз пък се чудя, защо стерилизацията и вазектомията не е била разпространена 9 месеца преди да се родиш.
 
Копеле, имаш нужда от сериозна медицинска помощ. Тотална щета си. Не знам какво ти се случва в главата, но изпускаш положението много яко. ;)
 
Знам аз че белите кристали ти говорят :)
Абе виках да седнем на една форумна съботна маса. Да пийнем по форумно. Който иска може швепс, Мин вода.
Веба ще почерпи
Не са коси на два кена съм засега.

Я, дали ще ми отговориш, как тълкуваш следното- чалга градски селяндур надува селяндурския си клаксон, защото стерилизиран селяндур е запушил пътя, на едно от десетките хиляди места в което още д сет стилизирани и чалга селяндури са окупирали и не са оставили място на тия двамата
 
Последно редактирано:
Дерзай, Дафе! Да не ти пука от мненията на другите, смело напред и нагоре! Колкото и луд да е човек, има право да жѝвеи! Някои хора са още в комунизма и не могат да оценят различното
 
Пиша за крайностите и зъбчатките и зъбците на тия зъбчатки, и втулките, които правят от индивидите общество от индивиди. И създават и оформят малките модели на това общество в което се е възцарила необоснована алчност.
И коренът на това се таи в затъпяването и първосигнално разбиране. И необоснован срам и много други неща, които изглеждат екстра тъпо.
Ема Веба ме скастри че съм много философствал и си рекох-абе дай да ударим по едно и да разпуснем малко.

Как да не ми пука за мнението на другите. Естествено, че ми пука но не особено. На всеки би трябвало да му пука мъничко.
 
ЛТова цялото от телефона ли го писа??
Тегаво е, но по гадно е екранчето. Аз съм старата школа, комп и това е.
Но кво правиш като нямаш избор, или е неоправдан. Или нищо или нещо.

Колко време ще отнеме не е ясно, но според мен нещата са вече очертани и са пуснати по съответните релси.
Гледам ги, слушам ги по улиците. Най-вече младежите, защото те си позволяват да бъдат чути и видяни. Докато по-големите вече започват да внимават какво говорят или правят навън. Всичко става случайно, вървиш си по улицата, чуваш разговори, виждаш случки и т.н.
Имам чувството, че някаква част от тия хора се държат едва ли не като децата на цветята. Може би това е защитен механизъм след и при всичко което става последните години. Не знам, но според мен това не е добре за тях.
По медиите редовно се рекламира родителите да оставяли децата си да решават всичко сами. И как ще могат, те са още малки, не са се срещали реално с достатъчно преживявания за да се самонаучат.
Клише или не човек трябва да е поне на 20 за да има някаква що годе подготовка от и за средата.

Какво може да стане в такъв случай. Ами примерно да се дигитализират до такава степен, че чужди хора и машини ще им казват какво да правят.Като с компютърна игра.

Но животът не е компютърна игра, дори за елементарни неща

И аз като малък играех игри и то много. И CS включително. Наскоро в едно стрелбище стрелях с Desert eagle. Ами малко общо има.
Когато аз бях тийн и особено младеж и нататък масово във всяка компания имаше хора с 5-6 години че и повече помежду си.
Хората се деляха много по-малко по много повече признаци. Например възраст. Между другото, нали ще променят конституцията? Е в нея дискриминацията по възраст nе съществува. Не е ли редно да съществува?

Както и да е. Дигитализацията има огромна роля в това хората да не се събират тук или там. За да могат да се създава и разпада реална компания от хора. Защото компанията и приятелите са също организация в едно общество.
 
Ти си знаеш. Аз си казах част от моето виждане за нещата.
 

Горе