Стигнах до някъде - и до там

От: Стигнах до някъде - и до там

кой за какво и на кого плаща и защо? - изречението само по себе си кърти.

Да споделя малкото промени от прочетената тема. Последните няколко статии се постарах максимално да са уникални - минимум 97 процента и трафика се покачи драстично. Не знам дали е от това или не, но определено имам повече посещения.

Изкачащите реклами - и аз не ги понасям тия и не искам хората да не идват заради тях.
Адсенс - ще ми е нужен много як трафик за него.
Директна реклама - май това е насоката, пък и изкарах малко пари от там, защо да не го направя пак. Най-важното което действа е авторитета и популярността ти. Вече ще започна да си принтвам на хартия домейна и да го пускам по пощите че не ми идва и на ум каква рекламна кампания за без пари да предприема.
 
От: Стигнах до някъде - и до там

Направи си един QR код, хората обичат лесните неща, като го принтираш линка трябва да го препишат, а като принтираш кода ще го сканират. Пък като искаш под кода напиши и сайта. Мое мнение е че и това черното не е много да мода.
 
От: Стигнах до някъде - и до там

Хах виж отначало имаше цяла галерия с такива кодчета и имаше вицове в тях, но като че ли не вървеше нещо. Обаче идеята за един такъв код с домейна отдолу и залепен наляво надясно е много интересна. Дори може да се пробва.
 
От: Стигнах до някъде - и до там

QR кода не е много добра идея да го сложиш в сайт. Защото ти си на компютъра и си в сайта, за какво да сканираш, освен ако не искаш да четеш сайта на телефона след като станеш от компа. Според мен повече се използва някаъде навън където човек да се поинтересува и да го сканира.
 
От: Стигнах до някъде - и до там

Е на кодовете имаше вицове, стихотворения и такива работи и сканираш го и се надяваш да се усмихнеш.
 
От: Стигнах до някъде - и до там

Ако искаш да печелиш от Адсенс, промени мястото на рекламите. Имаш една долу в ляво, която е почти незабележима. Сложи я горе в дясно, една да има под заглавието на статията и една в края. По принцип трябва да са 3 карета. Споделяй във ФБ и Свежо
 

Горе