Страниците в WordPress

4ovkata

New Member
Здравейте на всички.Имам следното запитване:
Задал съм да ми се показват по 6 поста на страница и нали като стигнеш най-долу след шестия пост ти дава Old Entries . Въпросът ми е дали може да се направи като страници 1 2 3 4 5 , вместо това Old Entries и New Entries ?

Благодаря Ви предварително.
 
може, като си инсталираш плугина WP-PageNavi и после в темплейтите трябва да намериш къде е навигацията и да го преправиш да стане нещо такова:

PHP:
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else {  ?>
                            <div class="alignleft">
                                <?php next_posts_link('<div class="next_post_link"></div>') ?>
                            </div>
                            <div class="alignright">
                                <?php previous_posts_link('<div class="previous_post_link"></div>') ?>
                            </div>
                        <?php  } ?>
 
От: Страниците в WordPress

Страшно много ми помогна този плъгин след като го сложих. Средното време прекарано на сайта ми се увеличи с 500% и броят на разгладаните страници също. Само дето единствено сложих yet another plugin for related posts и не искат да ми се показват подобните постове... постоянно исписва че няма подобни постове а в същност имам доста теми на които таговете са им еднакви , дори в заглавията имат съвпадания.
 
От: Страниците в WordPress

Направих го аз , ама голям майтап се получи. WpSupercache ми кеширало страниците и аз преправям кодовете на темплейта,слагам го тук там да видя как става и го махам нали , обаче като го махна нищо не се получава ,че половин час се ядосвам докато се усетя ... Делитнах кеша и всичко е идеално. След всеки пост ми се появяват такива с подобни тагове. Благодаря ти отново.
 

Горе