Странни посещения в блога ми

Днес погледнах тиксото и видях че имам доста посещения от www.fanofgame.blogspot.com ... явно пак нещо се е бъгнал
Нормално е. Аз имах по 1500 на ден, и се оказа че са смап ботове, които ми дупчат коментите.:) Провери си и твойте, ако не е това може да се радваш. :)
 
TaloV в този блог има скрипт който изпраща на различни tyxo ID-та че от там е влязал някой и съответно ти влизаш в сайта и т.н. преди го бяха управили тоя бъг но сега явно отново...
 
И при мен се е получило нещо подобно, защото по принцип в момента имам около 40 посещения на ден в блога ми, сега си погледнах случайно статистиката на сайта, и само за последния един час имам 43 посещения. Малко по сериозно я проверих статистиката да видя кой от къде е влязъл и има 40 директни посещения на главната ми страница в рамките на 1 час, което малко няма как да стане, защото блога ми съществува от 1 седмица и малко нали :) Като им разгледах и ИП адресите съвсем се убедих че е някой ботче, защото почват от 145.253.2.27 и само последната цифра се сменя на другите посещения. А аз така се зарадвах :mrgreen: Викам брей, много популярен станах изведнъж, пък то....:eek:
 

Горе