Странни посещения от Bing.com

TheWizarD

Member
Преди 3 дни в ТУХО ми изписа , че имам 3 посещения от бинг.ком за търсене на ключова дума Arhive . Веднага проверих как е възможно да ме индексира за такава дума , но сайта ми го нямаше из първите 15-20 страници и се отказах , да търся назад .
 
От: Странни посещения от Bing.com

Тиксо бате. :) Какво да коментираме. Виж в кой Бинг си, по регион или да си бил за малко напред и после да те е върнало, както не е изключено някой да е ровил назад. Примерно индийските уебмастъри ровят яко назад, за да разучат първите няколко стотин в нишата за дадена думичка. Поне това са ми наблюдеията от това, което и аз виждам в статистиките.
 
От: Странни посещения от Bing.com

Не е виновно тиксото... Някакви ботове правят всичко, аз съм го забелязвал от live.com, което пак на майкрософт изпражнение... При мен имаше стотици посещения от една и съща група IP-та, по думи, по които е невъзможно да се класирам. Това с ботовете от live се случва от години, заради моя случай търсих в гугъл, още от 2006-та има оплаквания по форуми. Не им обръщай внимание просто.
 
От: Странни посещения от Bing.com

И на мен ми отчита посещения по скъпи ключови думи, за които мога да се класирам само, ако има нещо ненормално в алгоритмите на търсачката. Не знам дали са реални посетители или ботове...
 

Горе