Събирам екип!

stuklen

Well-Known Member
Здравейте,
На кратко ще обясня с какво се занимавам, каква идея имам и кой би бил полезен в екипа.

Разработвам една опростена CMS платформа, с помощта на която ще се създават уеб сайтове. Както стандартни така и по специфични изисквания. Идеята е да не казваме "Ей това имаме ще с нагаждаш по него", а да се правят функционалности по желанието на клиентите. Също така ще се обхване ниша която не покриват стандартните CMS-и.

Към момента има разработени следните възможности за създаване на:
- Ел. Магазин
- Личен сайт
- Блог
- Фирмен уебсайт
- Фирмен уебсайт с каталог.
- както и проекто-идея за подготовка на други стандартни (масови) решения.

Към момента проекта не претендира да бъде някаква иновативна система, която ще покори света, но си я бутам в свободното време, като съм направил с нея няколко от горе посочените уебсайтове.

До тук всичко добре. Правя струвам, но две ръце не стигат. Мисля, че ако се включат още двама трима човека нещата ще потръгнат и това всичкото може да излезе на бял свят и да носи пари. (за ей тези последните 2 думи изписах това всичкото! :) )

Аз се занимавам главно с програмиране (по-точно бекенд) и целта ми е с това събиране на екип, да средоточия енергията си зад "кулисите" (много нашумяла дума), а другите участници да поемата останалите неща.

За сега добре дошъл в екипа ще е един дизайнер. От него се иска да има опит в дизайна, да има проекти зад гърба си и да е от тези дизайнери, които да могат като нарисуват нещо да го нарежат и маркират. Т.е. да си имат понятие поне от HTML CSS и съвременните уеб 2 и самонагаждащ се дизайн.
Също така екипа ще има нужда и от текстописец. Изискванията към него ще са да може да да пише на разнообразни теми, както и да помага с писането на спецификации. Назнайването на добър английски ще е огромен плюс.

Тук не се търсят хора, които да се задължат да работят по 8-10 часа на ден, а идеята е да се действа по задачи когато има време и муза.

Описах на кратко какво мисля. Имам идеи за това как да се развие проекта и продължи напред, както и за създаване на допълнителни проекти по които може да се твори, в моменти в които няма какво друго да се прави. Тези неща ще ги споделя в последствие.

П.С. Искам да работя с мотивирани хора с опит, които имат история зад гърба си. Такива, които винаги са искали да не бъдат отделна част, а част от машина.
 
Последно редактирано:
От: Събирам екип!

Нали правих подобно нещо преди година някъде.. Несериозно отношение от всички.
 
От: Събирам екип!

Има една група във ФБ с програмисти и една друга с дизайнери
може да пробваш
 
От: Събирам екип!

Много готина инициатива, ако си напишеш бизнес план и потърсиш финансиране дали няма да имаш повече успех?
 
От: Събирам екип!

@2fast4you и аз до това заключение стигнах, а и други от форума ми го казаха. Но тук не се изисква кой знае каква сериозност. Желание като има и човека си разбира от работата е достатъчно. Трябва и малко инвестиция на труд.

@nortrant Ако може да ми напишеш името на групата с дизайнерите на ЛС или тук.

@Savasana идеята ми е, не да наема работници, а да работя с няколко човека. За едно стартиране пари има.
Просто трябва да се направи един сайт, малко описание, 2-3 демота и се премине към търсене на реални поръчки, клиенти и партньори.
 
От: Събирам екип!

Аз имам (почти) завършена такава система: http://portal.geobg.info/

Ако проявяваш интерес може да ми пишеш на ЛС или във формата за контакти на горния сайт. Посочената система съм я писал сам от първата до последната функция. Като цяло използва единна форма за регистрация, а останалото е на модули които могат да се активират/деактивират или да се добавят нови според нуждите. Сайтовете в подписа също съм ги писал сам.

Желая ти успех.
 

Горе