Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

gan

Member
Сайтът http://bglinkove.com представлява полуавтоматичен събмитер, с който може да изпратите сайта си бързо и удобно до много уеб директории, директории за статии и социални мрежи за споделяне на линкове. Добавянето на сайт за изпращане в профила се плаща с един SMS. След като е добавен един сайт, може да се изпрати до всичките уеб директории. Не е задължително до всичките наведнъж, сайта помни докъде е стигнало изпращането. Повечето уеб директории са англоезични, затова след като изпратите до българските уеб директории, променете заглавието и описанието на сайта на англйски и продължете с английските уеб директории. Изпращането става директория по директория, като преди всяка спира и показва информация за нея и очаква въвеждане на капча (код за проверка). Някои директории нямат код за проверка. Въведете само 2-3 ключови думи, които помагат за автоматично избиране на категория.
Постоянно се добавят нови уеб директории, в които може да се изпраща.
 
От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

Това си е едно малко индианско мъчение за 20 минути вкарах 20 директории без да пробирам правилните категории защото иначе и един час нямаше да ми стигне, освен това трябва да се прегледа и пощата за активация по груби сметки един ден ще си отиде за цялото упражнение. Дано поне резултата да е добър
 
От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

Това само за Бг ли се отнася, защото видях, че има а англо директории. Ако е така, каква е бройката общо, и по отделно (бг § ен). Мерси за отговорите още от сега, мисля ако е Ок, да се възползвам. Един СМС няма да ме събори, пък и си струва да се опита. Но е хубаво и да се знае какво се получава все пак. :)

Може ли нещо като ... знам ли.... ревю или тестемениус, не знам. Интересно ми е как е подействало или най-малкото някой доволен ли е. Ще се радвам за включване по темата на собственика, защото идеята е добра. Аааа, и дали списъка се ъпдейтва? Пращането на СМС какво гарантира? Ей такива неща. Мерси предварително. :)
 
От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

@mantaman лично аз се справям доста по-бързо - секуди ми отнема една директория. Като цяло не съм засичал всичките за колко време, защото никога не съм пращал до всичките в един ден.
Тънкият момент е да си въведеш такива ключови думи за сайта, че да се съдържат в описанието на категорията на уеб директорията.
Например ако сайта ти е на тема "обзавеждане за баня" за англоезичните уеб директории може да въведеш за ключови думи: interior,bathroom,home. Повечето уеб директории имат подкатегория Bathroom, но някои имат по-общи категории като "Home and garden". Това ще ти спести времето за избор на категория и ще ускори много въвеждането. Препоръчвам ти винаги да избираш правилната категория, защото иначе шанса да ти приемат сайта е съвсем минимален.
Това дето си написал за потвърждението по имейл така или иначе няма как да го избегнеш, ако искаш да пратиш до директорията и не зависи от сайта bgLinkove. Като цяло малко от уеб директориите пращат линк за активиране. Повечето пращат само писмо да ти съобщят, че линка е приет. Мисля, че за всяка, която трябва да потвърдиш по имейл е описано в коментара към директорията в bgLinkove.


@Blinky към този момент има само 9 български уеб директории и 155 англоезични. Освен това има 100 директории за статии, но за тях трябва да напишеш статия на англйски и то на добро ниво с достатъчно текст. Сайтовете за споделяне на линкове са 100, но още не съм ги тествал.
 
Последно редактирано:
От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

Ган за 1 секунда няма как да се въведе капчата да не говорим за намирането на категория.
Сайта който пуснах е нов на английски и е за автомивка - за ключови думи съм посочил - car wash - от това повече какво да вкарам
Тия дни ще го добутам до край и предполагам че до 10 дни би трябвало да се види някакъв ефект въпреки че аз съм доста скептично настроен към събмита в директории и ползата от това в такива количества.
Преди повече от месец на член от форума платих 30лв за подобна услуга - 350 ЕН директориина за друг сайт и до момента не виждам никакъв ефект за това реших да го направя сам и ако и сега няма полза тотално ще отпиша масовото събмитване по директории.

ПП
След като платих по Пайпал ми даде някаква грешка при връщането на сайта (проверете може и да било само при мен)
Когато събмитвам социалките ми се разместват редовете, освен това на посоченият сайт, като отида и не намирам това което е пуснато (може и да се публикува със закъснение)
 
От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

@mantaman
Много от уеб директориите одобряват безплатните линкове след седмици при някои дори месеци. Като цяло не очакавай чудеса, нито бърза промяна. По-важно е на сайта ти да има извършена първоначална onpage SEO оптимизация и да съдържа достатъчно уникални текстове.

Не съм казал една секунда. В най-лошия случай, ако трябва сам да избирам категорията и да въвеждам капча ми отнеме поне 30 секунди. При всички положения обаче е в пъти по-бързо, отколкото ако трябва да отваряш сайтовете един по един, да търсиш страницата за изпращане, да попълваш навсякъде данните и едва след това да избираш категория и да въвеждаш капча.

След плащане в paypal.com най-важното е, че получаваш кредит :) Благодаря mantaman, че съобщаваш за открита грешка, въпреки, че не пречи на работата, ще се опитам да я оправя. Тъпото е, че няма как да платя сам на себе си в paypal.com и не мога да тествам само с един Paypal акаунт. Ще трябва да си създам още един.
 
  • Like
Реакции: Test
От: От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

След плащане в paypal.com най-важното е, че получаваш кредит :) Благодаря mantaman, че съобщаваш за открита грешка, въпреки, че не пречи на работата, ще се опитам да я оправя. Тъпото е, че няма как да платя сам на себе си в paypal.com и не мога да тествам само с един Paypal акаунт. Ще трябва да си създам още един.

Предполагам ползваш IPN, така, че тази статия ще ти свърши работа. Можеш да създадеш колкото искаш фиктивни акаунта и да направиш още толкова фиктивни транзакции. Нямаш нужда от втори акаунт и да си прехвърляш сам на себе си пари :)
Винаги когато пускам нов сайт с пейпал разплащане минавам през тази процедура.
Ей го и линка https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_ipn-test-about-outside
 
От: От: Събмитер в уеб директории за по-добро SEO

@ktomov благодаря за линка! И аз имах спомен, че има тестова постановка, но тепърва щях да я търся.
 

Горе