й не се използва в множествено число, пише се моимой или ваши линкове
Колега, хейта си е хейт но като го правиш го прави качествено! Ходи и драсни една забележка в тази тема:Брат, така неграмотно ли ще пишеш и при събмитването или ще разчиташ на текст от клиента?
Това не е хейт. Не може някой да предлага услуга за писане на текстове и да пише неграмотно. Неграмотният човек трябва да търси друго поприще, в което се справя добре.Колега, хейта си е хейт но като го правиш го прави качествено! Ходи и драсни една забележка в тази тема:
ПРЕДЛАГАМ РЕКЛАМА ВЪВ ИНСТАГРАМ , ФЕЙСБУК ,ТИКТОК страници и акаунти
защото не знаят как се изпозлва "във" и "в"още в заглавието боде очите
![]()
Чак пък...Дай шанс на простаците патриции...Това не е хейт. Не може някой да предлага услуга за писане на текстове и да пише неграмотно. Неграмотният човек трябва да търси друго поприще, в което се справя добре.
"патриции" сега искаш да е в множествено число или го пишеш за мен, защото тогава трябва да е с "й"Чак пък...Дай шанс на простаците патриции...
Не си много прав (предполагам си седнал на столаТова не е хейт. Не може някой да предлага услуга за писане на текстове и да пише неграмотно. Неграмотният човек трябва да търси друго поприще, в което се справя добре.
а правиш ли ги?Той може да предлага, но не е добре да го прави, след като не го може. Аз мога да пусна обява, че правя някои неща като жена, които не мога, но не го правя, нали?
Ще го оставя на въображението тиа правиш ли ги?![]()
то моето въображение е безграничноЩе го оставя на въображението ти![]()
Де да бях. Нямаше да пиша тук, а щях да съм на някоя яхта.то моето въображение е безгранично
п.пс. това ти ли си? https://www.predpriemach.com/thread...ша-безплатния-ми-онлифрнс.94244/#post-1118273