Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash / SellHealth

От: Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash

Здрасти и добре дошъл тук.

Няма сърдити и нацупени, така че може да продължиме да си помагаме. Винаги ще продължавам да помагам с каквото мога. Кактпо казах всеки 2-ри го прави. Далече съм от мисълта че ще стана богат от от това, но гледам както аз съм коректен така и другите да са коректни. Има един пич от тук, който му помагах за една програма и той след като разбра как става реши да се регне през друг....нямам идея защо. Не съм му търсил обяснение.

В момента прави не лоши комисиони от програмата - бяз имена. ;) Но факт беше че преди това даже незнаеше какво е афилиейт програма. Просто от тогава съм си казал, че няма повече да го правя преди да видя някаква коректност или леко доверие. А това което сте направили: "приятел се регна заради мен" го чувам за 2-ри път. ;) Отказах на първия, сори хора, но ще откажа и на вас.

Но, въпреки всичко - искрено ви пожелавам да правите много пари и да развиете сайтовете си. И да определено, целта на форумите е да се помага в тях, но задължително условие е всеки да уважава другия и труга му, както и да не си помисля за далавераждийски истории.

Преди една седмица говорех с админа на един много голям световен форум и стана дума за записвания през банерите на форума. Той показа много добра статистика: 95% от хората там - потребители и гости се записват през него без да питата и да се вайкат, а тук процента е 50-60%. Не съм тръгнал да превъзпитавам българина, но определено няма да толерирам такова нещо.

Весели празници и от мен, и много успехи. ;)
 
От: Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash

Нещо по темата - от няколко месеца съм забелязал, че сайта на генбъкс има проблем със трак-ването на subaffiliates. Какво имам предвид - правя следния тест:

1. Отварям http://www.genbucks.com/joinnew.php?moetoid и ми излиза Referred by: moetoid
2. Кликам Home на страницата на genbucks
3. Връщам се отново на страницата joinnew чрез кликане на New to Genbucks? в горния десен ъгъл. Вече ми показва Referred by: NO_SPONSOR
4. Регистрирам се сега с произволно име, потвърждавам регистрацията и гледам профила...:

Joined: 1/3/2009
Sponsor: NO_SPONSOR


Това нормално ли е според вас? Получава се и при посещение на други страници, не само на home. Изглежда някак си cookie-то се губи. Отворих кейс на Генбъкс и направих горепосочения тест за да го проверят. Отговора им беше, че начина по който се регистрирам е грешен??? Трябвало да ползвам или директно http://www.genbucks.com/joinnew.php?moetoid или http://www.genbucks.com/?moetoid и след това New to GenBucks Или Join Now
 
Re: Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash

правиго верно ще им пиша да го оправят ..... по принцип рограмата е от готините и не допускат такива неща но последната година беше тежка за всияки
 
Последно редактирано от модератор:
От: Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash

Затова и го постнах тук проблема, понеже знам че на вас ще ви обърнат повече внимание.

След като ми отговориха че аз не съм го бил правил правилно им обясних, че е нормално един посетител да разгледа и други страници от сайта им за да научи повече преди да се регистрира и като се върне на рег. форма той вече не е мой реферал, което според мен не е справедливо. Оттогава...2 дена никакъв отговор от тях...Това през тикет системата им.
 
От: Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash

Ами не винаги, ако съм ги пратил първо на http://www.genbucks.com/joinnew.php?moetoid след това където и да кликнат и като се върнат на регистрационната форма се губи ид-то.
Ако ги пратя първо тук: http://www.genbucks.com/?moetoid се губи само ако кликнат отново на хоум-а.

Така или иначе вече 5 дни след като ми обясниха, че аз го правя грешно, а аз им отговорих, че не съм съгласен с това - никакъв отговор, тикета си стои отворен...:mad:
 

Горе