Съвети за новият ми блог

От: Съвети за новият ми блог

Да повдигна малко темата. Днес сложих 4 статии от по 300 думи с уникален текст. Поръчах ги от колегата slavchev. Мисля да започна да изграждам и фейсбук страница на продукта. Ако мислите, че трябва да променя нещо, споделяйте. :)
 
От: Съвети за новият ми блог

Вече е късно.
Трябвало е да се започне с избор на псевдоним.
Псевдоним123 не говори никак добре за носещия го.

uphero, ко прай пиперо? :beer:
Нито картофи нито пипер садих.
Много влажно да не кажа блато, писах и в твоя форум никой не ме отрази .
Живот и здраве тея дни едно зеле ще сея да не съм валат.
Сори за офтопика.
 
От: Съвети за новият ми блог

А ако сега реша да го прехвърля на Wordpress със собствен хост, по същият начин ли ще изглежда блога ?
 
От: Съвети за новият ми блог

Ясно. Вече гледам как да популяризирам блога. Направих фейсбук страница и сега там събирам лайкове. Като плюс може би е това, че fb страниците на моя продукт имат най-много по 2100 лайка. Бързо ще успея да направя повече. В момента нямам бюджет за платена реклама. Имате ли идеи за начало къде да рекламирам, освен fb ? Пуснах линка на сайта и в redit, няколко чужди и български форуми. Сложих бутони за споделяне в статиите. Сега трябва горе в лентата до контакти да сложа и facebook бутон.
 
Бате, само да кажа, че за такъв тип продукт и начин на печелене, ти трябва нещо много по-добро като трафик от този във фейса. Социалният трафик не е за подценяване, но там да си го говорим направ- за афилиейт ти е нужно повече, отколкото ако го набираш таргетиран от търсачките или платените реклами по сайтовете. Бих се ориентирал към някой друг линк, статия. ;) Като начало, може да си го сложиш в подписа тук, да понаправиш някоя друга хубава дълга статия. ;)
 
От: Съвети за новият ми блог

А дали ще е добра идея, да пусна продукта в сайтове за обяви като olx, а от там ако някой ми пише да го пренасоча към сайта, или няма смисъл от това ?
 

Горе