Съвети, помощ идеи ?

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Така искам да погледнете този сайт ЦЪК и да искажете мнение като например: добре ли е заглавието, менюто, съдаржание...то почти нищо няма...
Значи мисля да правя сайт за оптимизация(SEO) и съшо така и да рекламирам и сърфовете, които ползвам...

Току що си инсталирах e107 и мисля че ще става за администрация...
От вас искам да ми дадете съвет например за: кое заглавие да сложа, какви категории да добавя, и общо взето как да го формолирам за да бъде добре(все пак тук е пълно с спецеалисти в SEO и се допитвам до вас ;) )

Ако сайта има успех ще купя домейн и хостинг, което ме навежда на мисълта че трябва да печеля от него, а предполагам само с добра информация няма да стане :D

Очаквам всякакви предложения и съвети, ако някой иска да се включи в "големия" ми "екип" (демек само аз :lol: ) да казва и ако успеем да печелим нещо делим и т.н.

Благодаря за отделеното внимание :)


П.С.
Незнам дали не сгреших с тази тема... все пак може би е конкуренция на този изключителен форум... но както прецените, ако искате пращайте в кошчето :wink: .
 
Бате сайта ти е екстра, използвал си от тамплейтите виждам. :D Кул. Еми сега е времто в което се замисляш как да препечелваш от него? Еми трябва да си намериш афилиейт програми които да са по темата на сайта ти, нали? Това ще е най-доброто за което се сещам.

Иначе аз се сещам за две програми в Проверени Спонсори - Trusted Affiliate Programs които ще пастнат идеално на тематика на сайта - това са MarketingTips и MoreNiche (там има и афилиейт програма за онлайн маркетинг - правене на пари онлайн).

И другото за което се сещам е - абе тези които си оптимизират сайта ще имат нужда да си избият инвестицията нали? Еми може да им предложиш да се записват за афилиейт програми под теб.

Ако съчетаеш и двата метода - бинго имаш реалната възможност да си изкарваш парички по двата начина.

Успехи пич... :D
 
Здрасти колега

виждам ,че всеки се пуска да прави сайтове за оптимизация още преди да е направил и един СЕО проект .Искам да ти дам някой съвети с най-добри чувства.
1.Да не забравя прочетох статията ти как пречи грешния код на индексирането в търсещите машини и се натъкнах на неработещ линк който ме накара да посетя култовия сайт хит.бг/404
При 5 страници ти имаш една липсваща ->Как да получите 1000 посетители на ден ? ме отведе в гьола на хита както те го наричат некадърния уебмастър или нещо такова .
2.Не си оптимизирал нищо по твоя сайт ,а очакваш някой да тръгне да ти вярва ,че разбираш от тия неща .Да не бъда голословен.
Имаш някокло хиляди думи в keywords .Което е анти СЕО даже ,
нямаш дори уникални тители на страниците .
нямаш никъде <h1> tag и другите му малки братя нямаш никакво съдържание , Картинката ти дори не е с алт или тител
нямаш никъде тител ,Картинките ти заемат 60% от екрана ми а е 19 инчов ,замисли се колко ли им се радват кроулърите на гугъл и MSN и Yahoo .
3.Ко ши кайш за предните 2 ;)

P.S :Лошо е да няма кой да ти казва тия неща така ,че ако съм ти станал анти ,кажи си няма да ти правя рецензии повече .
PPS:И мен ме е страх да пиша за СЕО неща сайт ,защото има още доста неща да уча , но като се прочете това онова и се наблюдава това онова ше стане работата ;)[/list]
 
Ние тук не сме си анти, говориме си открито за да олесняваме процеса на печелене, нали? :D Поне аз така го чувствам хора. Иначе ако сме хейтъри щеше да е нещо от сорта на:"Леле, бате колко си зле..."

И да съгласен съм с ilianskim за сайтовете, погледни си ги пак че не е кул да са полуразвалени. Най-малкото посетителя ще почне да губи доверие в теб.

И да знеш че ако искаш, можеш да ни питаш - каквото ти душа сака. Айде чао. Още се придържам към старият си пост за печелето. Един пост по-нагоре.
 
Хахах много добре знам какви са проблемите, но това сам го правил за броени минути и предполагам си забелязал дори и еднакви страници, които съм качил просто да я няма тая грешка...
Зарязал съм го по средата какт се вика...защото първо трябва да се направи като хората и второ трябва ми админ панел за по лесна администрация :) вече го имам сега чакам савети какви менюта и тем подобни да включа и да препечелвам пари от него.
А относно че всеки се пускал да направи подобен сайт ами защо не ?Споделям каквото съм научил и т.н. , нали ?

Edit:
Междо другото прегледах тези две програми, но защо все си мисля че няма кой да се наеме да ги купи ? Или само българите са така? и английска версия ще има някой ден...
 
Значи мисля да правя сайт за оптимизация(SEO)
това аз го разбирам само по един начин да правиш оптимизация на чужди сайтове СЕО баклинкинг и т.н , тук си пуснал и тема за това какво правят сайтовете за оптимизация и видя ,че не е толкова елементарно както си го представят някой хора .А това да споделяш знания обикновенно хората си го наричат блог :) ако всеки блог се казва сайт за оптимизация тогава ок.

Добре е ,че искаш да споделяш знанията си .
Първото нещо ,което човек трябва да направи е да помага на потребителите с нещо и така лека полека сайтът ти ще стане посещаван и носещ доходи .
Моето мнение за теб е да не оставяш нещата посредата и да искаш мнение за сайта ,защото хората си дават обективното мнение ,аз имам 2-3 сайта които са с по 1000-5000 посетителя дневно и също имат доста косури и затова не ги предлагам никъде за мнение :)
Хайде поздрави
 
Май не си прочел всичко добре... искам съвет и помощ а не мнение...
Както съм писал по-горе искам някой да ми даде съвет за менюто-какво да садържа, заглавие, пък може и за domein да се изкаже...а мисля че няма нужда от такива коментари от сорта "еди кой си линк не бачка" защото съм споменал "...то почти нищо няма... " и съм го спрял за да го променя
 
ilianskim каза:
...аз имам 2-3 сайта които са с по 1000-5000 посетителя дневно и също имат доста косури и затова не ги предлагам никъде за мнение :) ...
Хаха, защо дай да ги видим :) или те е страх някой да не ти покаже каде грешиш?Добре е да си знаеш грешките :wink:
 

Горе