Съвет за интернет провайдър в центъра?

От: От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Ти колко си живял в центъра или пък колко пъти ходи в центъра за последната година?
Всичко, ама всичко ми е на макс 10 минути пеша ... театър, кино, мол, дискотеки, барчета.

Я па тоз :) Аз първият ми офис в центъра беше илядо деветстонин и деведесета :)

И да всичко ти е наблизо..и мангасарян и злобният бабет и смрадня гнусна и въздух като за противогаз....
Верно ли ходиш на театър :)
 
От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Живях на <5 мин. от мол, кино, театър, концерти, тв шоута, барчета-марчета, дискотеки, вип-мип, комшии ми бяха разни екземпляри от 'елита'. Трябва да е говорящо где горе-долу :) .

Беше ми фън докъм средата на втората година май.
После ми писнА от целия тоз човешки ОРЛЯК дето е изсипан на 1 място.

И в сравнение с която и да е провинция, околността на София е общо взето някакъв хибрид м/у Лунната повърхност, Московското сметище, и Чернобил ~ 1987г.
Няма начин да живея на по-малко от 130км от Софийско.
 
От: От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Да, това му е хубавото на центъра. Няма нещо, което да не е близо. Каквото се сетиш, даже имам една позната, която от диското като се натряска, при нея дилемата е дали ще успее да вземе една пряка, за да се пребере или да поостане, за да е сигурна, че ще се пребере. Има много плюсове, но има си и минуси. Аз не бих живял там. Имам само 2 основни причини: Шума и тясните пространства. Всичко друго мога да преживея. Както стана ясно там интернет провайдъри с добро качество на услугите, да ги ринеш. Пък ако едните не ти харесат, отиваш при другите. Важното е се спреш на точни за теб. Малко се изместихме от темата за интернет доставчици в центъра на София, но поне станя ясно кое какво има.
Шум? Няма да живееш на улица на която минава трамвая ... а не живееш и на околовръстното или България, да ти кажа доста си е тихо и спокойно по малките улички. А за тесните пространства неможах да разбера?
 
От: От: От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Я па тоз :) Аз първият ми офис в центъра беше илядо деветстонин и деведесета :)

И да всичко ти е наблизо..и мангасарян и злобният бабет и смрадня гнусна и въздух като за противогаз....
Верно ли ходиш на театър :)
Ходя да, общо взето поне веднъж в месеца в народния. Старчета има, ама не и в моя блок, а за циганите, да ти кажа в люлин са повече, че там и живеят. А офис и жилище е различно :)
 
От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Еми поне като съм бил на гости на един приятел до ЦУМ преди има няма 3-4 години, трамвая направо клатеше апартамента му, да не говоря какво е на Дондуков (бившата имаше кравтира там). Не го говоря на изус. :) Не знам как е по малките, един познат имах, който си взем апартамент там (до бивчето Вижън ли беше, ОЧЗ ли беше, една пряка на бул. Мария Луиза от към ЦУМ).

Еми за тесните пространство - отварям прозореца на спалнята и все едно съм в спалнята на съседите. Това пак старата кооперация на Дондуков. Може би аз съм попадал на много кофти примери, ама където и да се ме водили в апартаменти по центъра, все съм оставал недоволен. Да, верно си е - пиеше там и после пеша до диското, ама като цяло, не бях положително впечатлен.

И аз ходя на театър, даже последно гледах Реквизора, направо ми се щеше след първата част да си прегриза вените. Но това с близкия театър е положително. Както и факта, че имат не лоши паркове около центъра. Навсякъде има роми и недовлни старци, това не се води минус на никое място - просто е част от пайзажа. :)
 
От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Старите сгради са си гняс. Живял съм до ндк там мадара
и си е кофти.
бабите още си пъплят... бедни гнусни миризливи... гримирани с малка пенсия, но с опикани жилища струващи стотици хиляди в евро... това не го разбирам.

само да се отърва веднъж за винаги от офлайн бизнеса и се изнасям от тук с пълна газ!
 
От: Съвет за интернет провайдър в центъра?

Аз като бях там единствения паркинг в района беше 300лв на месец. И гледах да се прибирам след 8, че да хвана място някъде в квартала, после към 2-3 през нощта излизах да преместя колата пред моя си вход, че едно време само там имаше право (на твоята улица, между първите 2 пресечки - демек само пред твоя блок :) )
И се принудих да си взема гараж за 100ина лв и то на 20 мин път от нас. Накрая не издържах и се преместих в младост 4 и сега си паркирам като пич баш пред входа :) Че и тревички, полянки, туй-онуй :)
Единствено, което му харесвам на центъра е старото строителство, че апартаментите не са от картон. А не като сега, да чуваш съседите кога си наливат вода от чешмата и какво си шепнат :D
 

Горе