Съдружие в производство

bestoil

New Member
Нова фирма със сериозно разработен собствен бранд в сферата на смазочните продукти търси съдружие или финансиране за оборотни средства. Бранда е развит за по-малко от два месеца и се представя във по-малки вериги, като е подписан договор със най-сериозната платформа за онлайн търговия. Предстоят договори със големи вериги и износ на продукта. Абсолютно минимални месечни разходи. Голям марж на продуктите. Ще се радвам на сериозни предложения.
 
Здравей Blinky,

Благодаря за посрещането. Не ми се иска да давам презентации и информации за продуктите, защото ще стои лошо като история на фирмата, която агресивно налагам на пазара и същевременно търся финансиране. Финансирането го потърсих главно за разширяване на портфолиото и издържане на разсрочено плащане на някои интересни вериги. Като цяло фирмата се самоиздържа и възвръща вложението си за двата месеца от съществуването си.
Писанието ми тук е свързано с трагедията на бизнес обществото, което се опитваме да изградим в този форум. Трагедията е в това, че получих много имейли, няколко обаждания и всички свързани с неадекватност и абсолютна неподготвеност за разбиране на изграден бизнес. Това тук не е бизнес идея, нито иновативност, аз не съм измислил топлата вода, аз създавам продукт, който е бързо оборотен и използвам 7-годишните си познания, опит и връзки в тази сфера, за да го продам. Отделил съм сериозен бюджет, за да го финансирам и ще отделя още по-голям, за да го доразвия. За това темата да се изтрива, аз нямам нужда от финансиране от някой, който е продал нивата или къщата на баба си или е заделил X лева и гледа и слуша тъпо и неразбираемо, до сега аз се свързах с хора, които искат да чуят някоя новост и да я споделят на друг и да изкарат пари, 2 по-големи фирми, които да откраднат производство, доставчици и клиенти и 7-8 малоумници, които очакват да вкарат 5 лева и да изкарват по 10 лв.
 
Последно редактирано:

Горе