Създаване На Място # 1 В Google.....

Blinky

Owner
Невъзможно, нали? Не си струва времето, така ли? Грешно е и за двете твърдения.

Много пъти докато пишеме фраза в Google, намираме тонове от сходни сайтове, но трудно някой конкретен. И така защо се тревожим за получаването на тези не-търсени термини?

Защото има възприемане, че щом сайта ти е # 1 в Google, той е авторитетен по зададената тема. Както всеки опитен посетител знае, това е по-често не дадения случай, но възприемането е истина.

Съгласно, някои от фразите, за които си добре поставен в търсачкат може на не толкова популярни, но никога не знаеш какво ще напише посетителя в бара на търсачката, или да знаеме каква точно информация той търси.

Едни от най-приетите белези на търсене е успешната в PPC кампаниите, когато първо посетителя започне да търси, той използва широка граница, но това става докато той се задълбочи в неговото търсене, фразите стават по-цении като посетителя отсява по-несходните сайтове.

Това е същата концепция за която успешната PPC кампанията може да дъбе проведена. Докато може да е чудесно да получавате тонове от трафик за ключовата дума "обувки", ако посетителя наистина търси за "Спортни обувки Nike", саита губи пари за това търсене.

Друг любопитенно положение, е когато уеб анализаторите откриват че клиента е дошъл на сайта през PPC - не е доживотен клиент (life-time customer). Те обикновенно са заинтересувани в бързото оправяне на проблема, или лесното решение. В сравнение с посетителя, който пристига чрез SEO, той е по-надежден да бъде доживотен клиент, защото има доверие на компания, която инвестира в това да е # 1 в търсачките за определена думичка.

Но за определено време посетителя има 4 или 5 ключови фрази написани в търсачката за техната молба, промени са това което той вече е елиминирал.

Едно последно нещо за запомняне, е че ако имате фраза която не е много търсена в търсачките, веднъж щом ви намери бота, ще бъдете на място # 1 за нея, търсачките винаги се опитват да намерят точно съвпадение, когато други фактори не са на лице.

--------------------------------------------------------------------------------
ВИЖ : Клинично Доказано SEO
 
Последно редактирано от модератор:

Горе