Създаване и подръжка на WordPress | Търся човек

Todor Goleminov

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,

търся човек, който да коригира съществуващ новинарски сайт и да знам че може и да го поддържа при необходмост.

Моля ако има хора, които наистина разбират от уърдпрес и имат желание да изкарат някой лев да пишат на лично съобщение.

Поздрави
 
От: Създаване и подръжка на WordPress | Търся човек

Благодаря за съобщенията, но продължавам да събирам оферти.
Търся човек който ако се справи добре с въпросния сайт ще работим по още около 10 мои работещи сайта, тъй като сегашния човек, с който работех замина в чужбина и ще ми трябва някой тук който да се грижи. Разчитам на конкурентните ви цени :)

Мерси
 
От: Създаване и подръжка на WordPress | Търся човек

Нямам опит точно с поддръжка на WordPress , но съм работила във вестник и съм писала статии за сайтове. Ще се радвам, ако ми пишеш на лично. Имам интерес.
 
От: Re: Създаване и подръжка на WordPress | Търся човек

Ето какво мога да ти препоръчам: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=55239

П.П: Преместих ти темата в подходящия раздел.

Успехи.

OffTopic Забележка!
Вече няколко пъти забелязвам това, в различни теми свързани с изработка, поддръжка... на различни типове ЦМС-с, но си трая... :)
Става въпрос за това, че директно препоръчваш конкретен юзър, за дадена задача, което според мен не е редно, освен ако няма някаква договорка със същия за скрита/явна реклама...
Моето мнение, че не би трябвало това да се прави от хора със ръководни позиции в форума е, че препоръчане на даден потребител от собственик на форума, според мен абсолютно обезмисля кандидатстването на другите потребители в конкурса.
Вярно е, че в форума има някои гурута, които са много добри в своята област, но нека всеки които желае да кандидадства както си му е реда и този възложителя на задачата да избере сам кандидат... Всеки си има рейтинг, много лесно може да се прочетат и мненията му по различните теми които е писал...
В противен случаи ако ще се препоръчват само 10 тината най-добри в областта си останалите потребители стават излишни...
Заприличва на нещо като обществена поръчка в която кандидата е предварително избран и е безмислено да кандидатстваш :evil:
 
От: Създаване и подръжка на WordPress | Търся човек

Колега,
аз без да познавам никой отхората които писаха да момента, отбелязах че продължавам да събирам оферти(с портфолио) точно за да подбера съотнесено цена качество най-доброто според нуждите ми :)
 

Горе