Създаване на нов сайт

patco

New Member
Добре я сега кажете
какво трябва да се направи за да стане 1 нов сайт популярен
примерно 1 блог
в кои търсачки или директории да го сложа ...
Дайте някакъв план на действие :wink:
Благодаря ви предварително
 
Форумът е разделен много добре на категории и мисля има достатъчно, даже предостатъчно теми в него на тази тематика (непременно прочети Важните теми). Разгледай просто и със сигурност ще намериш това което търсиш, а и ще научиш много странични неща, които ще са ти от полза занапред.
Няма смисъл да повтаряме едно и също по сто пъти за всеки начинаещ тук.
 
Въпроса е много интересен и темата може да стане доста полезна, нека всеки да напише само с по едно изречение кое според него е важно при създаването на един оптимизиран сайт така че да не потъне след 6 месеца, имам предвид сайт, а не блог или темплейт от 4-5 страници. На мен първата ми работа когато почвам нов сайт е да измисля какви ще са URL-тата на всички страници. Следващия моля :wink:
 
За оптимизация на темплейти от афилиейт програма първото което мисля е как текста да стане уникален. А напоследък си играя и със структурата нали стана модерно да има ноиндекс, нофолоу :)
 
AxCx каза:
нека всеки да напише само с по едно изречение кое според него е важно при създаването на един оптимизиран сайт така че да не потъне след 6 месеца, имам предвид сайт, а не блог или темплейт от 4-5 страници.

ок, едно от първите неща е да си определя кои ключови думи ще са ми полезни за всяка страница и си формирам мета данните и тайтъла. Оттам нататък на тази основа по-лесно се пише статия или каквото и да било.
 
От много флиртуване на "кавалерите" не им остана време да се включат в тая тема :?
 

Горе