Съмбитването по директории дава резултати :)

arsenal

Playa
С този пост искам да поздравя един мой приятел с ник Stefan за първата му продажба, която е дошла само от събмитване на директории използва ги от списъците които някои от вас ги шернаха(за което мерси) в нашият форум, продажбата е реализирала 115$ на Стефчо от UK е клиента. Тои показа че не е важно колко пишеш и какво(Деянчо) може просто като отсееш нещо от инфото да ти свърши добра работа каза че си е събмитнал сайт в около 300 фрее директории, демек с 10$ разсходи за домейн и няколко месеца труд е на прав път УСПЕХ СТЕФКА, УСПЕХ И НА ОСТАНАЛИТЕ :)
 
Браво и успех за напред :D много добър удар като за 1ви път.

п.с. и моя 1ви клиент беше от UK :)
п.с2 не бих се очудил, ако собственика на дадената директория си e купил нещо :) се пак трябва да прегледа линка :D.
 
Честито на печелившите. Искам всички да бъдеме съпричастни към успеха на другите - тук е мястото да кажа колко е як този форум. arsenal - мерси за инфото. И аз го познавам и искам да му шойелаия наистина много продажби завбъдеще. Като си отвори акаунта някой ден да види 1000000 чакащи ордъра, ама с големи комисионни естествено. :wink:

Много яко че всички, които са част от този форум стават все по адванс (включително и админите:)) и скоро ще карат яките кули и ще *** яките жени. :wink: :lol:

Успехи на всички тук.
 
btw гледах на lumi топкика в генбъкс. та ме навежда на мисълта за збирка на морето :D
 
vitohol каза:
Поздравления! Само така и никога да не се отказва човек. Постепенно напред и ще успеете всички. Веднъж да потръгнат нещата и ще си вадите пари всеки месец без да си пипате сайтовете.

Много истина има в думите ти, бате. Даже бях свидетел на една тема как един webmaster си е събмитнал сайта само по директории и така изкарва пари от трефика си - не е на топ позиции по търсачките, но за сметка на това е в много директории и трафика от там му стига за доброто менаджиране на сайта си.
 
То хубаво е направил човека продажба, дай боже да направи ледовни такива и много пари, ама хич не го насърчаваш правилно :) като му казваш да спамва!
 
fcolor.bg каза:
То хубаво е направил човека продажба, дай боже да направи ледовни такива и много пари, ама хич не го насърчаваш правилно :) като му казваш да спамва!
Sorry, ама нещо не ми стана ясно за какво спамене става дума? :roll:
Думата спам е с друга дефиниция по принцип.
 
Съмбитването по директории с робоформ НЕ Е СПАМ. ФКОЛОР - Да обясни тезата си
 
Предполагам не му се варва че е толкова лесно да се изкарат 200 -300 лева без да спамиш, затова ще кажа на всички лесно е. Избирате си темплеит, купувате си домеин, променяте текстовете да са уникални и оптимизирани за търсачките (повечето директории не приемат сайтове с дуплицирано съдържание) добавяте си линк директория защото на места искат беклинк, сваляте си RoboForm, и карате наред по списъците.....
И след време идват продажбите :)

Трудното е да се изкарават $40 000 - $70 000 за месеца колкото правеше Обезианата - един руснак топ афилиеит на ГБ ( някога си пишеше колкоизкарва всеки в топ 50)
 
Прав си. Въобще не е трудно да се изкарват пари с ГБ :) Иска се само желание, четене и повечко работа :wink:
 
Ще видим колко е лесно :)
С тези моите домейни :lol:

Офтопик:
Кой от двата да ползвам: www.diet---pills.info или www.crazy-master.info или пък може би и двата(единият редирект) С двата(единия редирект,кой?) няма ли да има повече трафик и повече шанс да се прекара някой да си купи тия Hoodia хапченца?
П.С.
Абе май-няма да имам късмет с тези хапчета... не ги обичали много хората, има ли нещо вярно?
 
@CrAzY-MaST ако худиата не ти харесва като продукт винаги можеш да пробваш от другите билкови продукти за отслабване например weightloss4you темплеита. Иначе хората не харесват продукта защото има много фалшификати. Износа на катуса от Южна Африка е ограничен и не всички фирми успяват да си договорят квоти... JoeBucks затова са добавили снимка на техният сертификат за износ на техните темплеити
 

Горе