Сътрудничество

999888

Member
Търся човек който да разбира от ASP сайтове, понеже купувам такъв в момента.
Искам да го развивам допълнително. Доколкото разбирам от продавача няма някаква CMS система (предполагам това означава, че с някакъв хтмл генератор си създава код и си публикува -не ми е много ясно).
Чух че имало някакъв CMS на име orchard, който бил за ASP. Вероятно това трябва да се инсталира, защото искам нещо като блог по темата да имам и да създавам тематично съдържание.

Много ми се иска ако може да сменя с WP но не мисля че това е вариант понеже сайта има добър ранкинг по много думи и не искам url-ите да се променят.

Даже не знам дали с друго би работил понеже не е просто блог а има софтуер, който предоставя определена функционалност на потребителите и работи с някакво javascript API, сега преговаряме да ми го даде, за да не разчитам по принцип на външно API.

Да обобщя: Търся някой който да ми помага технически поддръжката ма ASP сайт. Трябва да имае възможност така да го преработим че даможе да има някакъв ротатор за банери, кйто да показва определени реклами с affiliate линкове според гео-локацията на потребителите.

Хубаво и от adsense да рабира, понеже засега от това му е основния доход на този сайт.
 

Горе