С какъв тул си проверявате входящите линкове към сайтовете?

webstil

Well-Known Member
Аз ползвам ahrefs но безплатно, не съм плащал за специален акунт, но от две седмици някъде домейните които сочат към сайта ми все седят на 70 , а за тези две седмици съм добавил линкове от около 10 различни сайта. Чудя се защо не ги отчита или същевременно губя други линкове, че не се променя броят им. Голяма част от сайтовете са на едно ип, на едн хостинг, възможно ли е така да се заблуждава и да не отчита, че са от различни домейни , както е в действителност? Като цяло сещате ли се за някаква алтернатива и там да проверя линковете?
 
От: С какъв тул си проверявате входящите линкове към сайтовете?

На Ahrefs индексът им е все пак различен, имам предвид трябва си време докато се обнови, въпреки че е доста свеж. Трябва да изчакаш според мен + се виждат най-силните линкове в безплатната версия. Би трябвало броят домейни да е еднакъв като цифра и на безплатния и на платения вариант. Иначе може да ги видиш линковете и домейните съответно с : OpenSiteExplorer, Majestic SEO, който е включен в едномесечния трайъл на Raven tools, Link Diagnosis и Link Prospector.
 
От: С какъв тул си проверявате входящите линкове към сайтовете?

Не се сещам за инструмент който отчита подобни данни в реално време, поради спецификата на отчитането на тази метрика. Иначе аз съм най-доволен от Majestic SEO.
 
От: С какъв тул си проверявате входящите линкове към сайтовете?

Проблемът е там, че съм ангажирал един човек и добавям статии в неговите сайтове, статиите се индексират от гугъл и показват в серпа, но не ми излизат като линкове от ahrefs.com.. И трябва вече да му платя на човека, а се чудя защо не ми показва, че имам линкове от тези сайтове.. може би в безплатната версия не го показва на new refering links?
 

Горе