Търся: ТЪРСЯ УПРАВИТЕЛ НА МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И БЕБЕШКИ СТОКИ

Nambawan

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
търся управител за гр. София за онлайн магазин за детски играчки и бебешки стоки. Условията са изгодни, говорим за 2500+ лв, но за съжаление не мога да кажа колко нагоре. Моля да ми пише който е в София и има опит в сферата. Човека трябва да разбира от онлайн търговия, реклама, по възможност да е управлявал онлайн магазин или бизнес. Трябва да умее да управлява хора, както и да вниква в детайли като съдържание, ценообразуване, финансова част и други. Който го интерсува да ми пише ЛС. Не е подходяща за дистанционна форма на управление. Говорим за сериозен онлайн магазин.
Благодаря!
 
Супер обява и евалата за което. Можеш ли, ако има де, да дадеш повече информация, защото дори на мен ми се вижда супер примамлива. И ме интересува какви умения трябва да притежава идеалния за позицията кандидат? Като с какво да е запознат като технологии, какви маркетинг тънкости е добре да умее, какъв персонал ще се управлява.
 
Преди време се видяхме с него на живо и мога да кажа че е сериозен и точен човек. Готов е да осигури всичко необходимо, тъй че не се притеснявайте всичко е точно при него ;)
Супер, и това, което предлага е наистина готино и доста на място. :) За това исках да даде повече подробности за обявата. Има някои неща, които биха били от голям интерес за хората: Раб. време, местоположение, име на фирма, но евалата за обявяването на заплатата, това е гаранция, че наистина ще пишат хора с интерес и няма да си загубят времето взаимно. :)
 

Горе