Такъв тип сайт смятате ли го за спамарски?

vitohol

Premium
Получих рекуест за линк обмяна с този сайт. Аз получавам много текива обикновено не им отговарям, но на този ми стана интересно, че първо това са определен ти сайтове, които май се генерират със софт. и второто което още повече ме учуди е че weight loss и Stretching секцията ми дава сив тоолбар. При вас така ли е? Какво мислите за това дали е спамерски тип сайт това ...

fitnessbible.org
 
Бате на мен ми изглежда добре сайтчето, но е хубаво да внимаваш с този сайт - виж какво ми даде за тази страница fitnessbible.org/weight-loss.htm :

IMPORTANT: It is not possible to determine the page rank for this web site / web page.
Either the web site is banned, or the page rank is not set for this web site / web page yet.

Аз лично не разбирам как първа страница (home) има ПР 3 а тази даже не индексирана или е млага страница или е банната. Същото е и с страницата на която ще те прибави. Но гледам че си има AdSense, което значи че са минали пред google.

Чекнах им и кода и не видях нищо нередно там, изчистен е - няма голям content, но явно Google го харесва, щом му е дал такъв ПР. И като ги тайна в търсачката - намира само два резултата - единият е на главният адрес, а другият е на сайт мапа.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Има линкове които са за вътрешни страници но изглеждат все едно са за други сайтове аз лично мраза да търся нещо и да ме препращат от сайт на сайт затова ако ги напвавиш с бутони и да ги подредиш малко както и малко инфо на началната страница
 
добре е направен сайта само че повечто от контента който е там го има поне в други 3-4 страници..което ме навява че просто е имало копи+пейст..
 
За тези които не са разбрали, сайта не е мой.
Да изглежда като генериран сайт и на мен. И контента се едно е от PL статии. Както и да е. Аз не бих сложил линк към такъв сайт, който не е уникален контента.

Внимавайте и вие на каде линквате, защото пада ПР-а, може да изклучи дадена страница или какво ли още не. Аз вече сам го изпитвал 2 пъти.
 
coolice каза:
copyscape не показа копия поне на на хоме пеидж и на веигх лосс пеиджа така че дори контента да го има някаде е разваъртян до ниво да се получи юник :)

направи го още по unique. - http://www.google.bg/search?hl=bg&q=
The+Twenty+Four+Hour+fitness+center+is+like+your+one+stop+shop
+to+everything+about+fitness+and+your+well-being.+Imagine+it+as+the+Walmart+of+the+fitness+industry.
+Twenty+Four+Hour+fitness+centers+are+located+in+a+number+of+areas+in+the+state.+All+of+them+have+
equipments+which+cater+to+weight+training+as+well+as+cardio+vascular+equipments&btnG=
%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8&meta=

това е само от пръв поглед и копиране на някакъв текст.
 
е аз го дори не бях го видял саита, на ден проверявам доста саитове и го правя предимно с инструменти ..... чак когато някои саит ме наистина ме заинтерсува си го отварям в браузъра :)
 

Горе