Тарся 10 долара на заем

ха не бих ти мил колата я ми кажете как да си разпространя сайта.Освен с гоогле има ли др начини и ако някои може да си сложи банерче или линк кам моя сайт ще сам му мн благодарен.Сайта е още в разработка сега тарся хора с който да го разпространявам иначе ще е готов до края на седмицата.
 
бате ти си в грешка изцяло , просто немога да си обясна как така си решил че трябва да е наопаки всичко , държиш се неуважително , караш се на хората , първо нищо не разбираш , после разбираш , първо парите ти трябват да започнеш , сега пък имаш сайт вече , който от своя страна обаче не е завършен , но пък искаш да го популяризираш преди да го завършиш. Нещо много наопаки ти вървят нещата , ама както и да е жив и здрав. :cool:
 
Re: Търся 10 долара на заем

Ей хора дайте ми 5 лв да заложа на един мач пратете ми ги по пощата и ми дайте и за пращането ако спечеля ще ви върна парите , ако загубя здраве да е.Не разбирам от еврофутбол ама ще ви ги върна ще сложа на сигурни мачове.
Тцахахха ае как може да има такива е???Как може отговорете ми???
Голем серсем е този мързи го да си напрай карта хаха.
И очаква някой да му даде пари......
 
@ ивайло


Човек, аз съм нов в тоя сайт също и не съм ти никакав, нито съм вещ в нещата които правят повечето хора тук, но тепърва се уча. Бих ти дал няколко съвета. Много е глупаво да пишеш неща от сорта, ами не разбирам обяснете ми...то напвраво някой да дойде да го направи вместо теб, ако искаш ? Просто, както предполагам и повечето хора са направили, можеш да отделиш време да се разровиш из и-нет и да четеш. Съществуват толкова много сайтове по темата, че само желание да имаш съвсем спокойно можеш да навлезеш в нещата. То винаги е най-лесно някой да ти обясни или да ти го направи, но от това ти най-малко ще имаш полза, а и едва ли всичко ще ти потръгне току така. Човек се учи най-много от опита си, така че според мен е най-добре сам да се информираш и вече ако имаш конкретни въпроси по нещо и неясноти тогава да питаш, както и аз се старая да направя. На мен също ми се искаше повече дните, които прекарах в четене на най-различни неща по темата (буквално 3 дена нон-стоп,като изключим спането) да прекарам в компания на приятели с биричка и т.н., но сметнах че като го прочета сам и отделя това време мога да науча повече.
Отностно въпроса с парите, също е странно да искаш подобно нещо, особено пък и след като става въпрос за някакъв вид хазарт ! Също така и след като искаш нещо, не се очаква да показваш такова отношение към хората и въобще като цяло. Не забравяй, че никой не е длъжен да прави нещо такова за теб. А след като имаш 13 лв и незнам си колко стотинки, защо просто не предложи да ги дадеш на някой, а той по някакъв начин да ти приведе желаните 10 долара. Мисля, че така би било по-справедливо и по-логично някой да се навие.
Също така и се замисли малко за това дали ученето на български език писменно няма да ти е полезно сега и за в бъдеще още повече. Не казвам, че моя правопис е невероятен, но извинявай, ама твоя е потресаващ ! След време ще осъзнаеш, че тези неща са важни, но може и да е вече късно !

Не искам да се правя на голяма работа или каквото и да е било, а просто изказвам мнение и ти давам съвет. Нямам нищо лично против теб и ти пожелавам успех в живота и в намирането на 10 долара.

Чао!
 
Последно редактирано:
... и така започна търсенето на Хилядолетните Десет Долара :shock:
 
Имам нужда от 2000 евро ако някой има да ми ги даде ще ги инвестирам в един проект и ако се получи добре някой ден ще Ви върна парите, ако не здраве да е .
 
ВАЖНО! НАБИРАМ СРЕДСТВА ЗА ОПЕРАЦИЯ В ЧУЖБИНА - ИСКАМ ДА СИ ПРИСАДЯ ТРЕТА РЪКА ЗА ДА ПИША ПО БЪРЗО НА КЛАВИАТУРАТА. МОЛЯ НЯКОЙ ДА УСЛУЖИ С 100 000 ДОЛАРА
 

Горе