Техническа консултация за сайт

Radostin

New Member
Здравейте на всички!Скоро научух за форума,случайно в нета.Поздравления уникален форум.:D
Преди 6 месеца си направих сайт avi7.hit.bg , с безплатна програма Namu6.Не разбирам нищо от сайтове и т.н.Стана така обаче сайта стана сполучлив и вече доста хора ме търсят от цяла България,че на най-важната дума "видеонаблюдение" и "системи за сигурност" излизам на 1-ва страница на google.Сега искам да си регистрирам сайт avi7.bg или avi7.net, но незнам как да си върна същия резултат в google, тъй като ще съм с нов домейн.
 
От: Техническа консултация за сайт

Редиректвай от старата страница към новия домейн, а иначе за да постигнеш същите резултати и с него ще трябва доста работа и време да отлежи сайта и контента му... може и никога да не стане, защото гугъл цени старите сайтове, а явно този в хит-а е бил един от ранните в нишата :)
 
От: Техническа консултация за сайт

Преди 6 месеца си направих сайт avi7.hit.bg

като че ли не е от най-ранните в нишата?
едва ли няма по старии сайтове от преди 6 месеца

по-добре да не редиректва май, а да сложи линкове към новия
нека тоя да си седи горе, не му пречи.

а ако иска да редиректва, да ползва javascript пренасочване към новия домейн
и да сложи js файла извън индекса
 
От: Техническа консултация за сайт

Не ме разбирай погрешно но по добре дай някой лев на някого и да вземе да ти го направи.. Все пак едва ли разчиташ само на адсенса в сайта, ако има печалби от сайта инвестирай ги за развитието му.. А вече ако имаш мерак сам да се научиш има книги много :)

А иначе май най-добре ще е да направиш както казва radev..
 
От: Техническа консултация за сайт

Благодаря за отговорите,но вече мисля ,че e късно да правя нов домейн.Доста хора ми го знаят сайта и ще ми трябва поне година за новия да се рекламира.Писах на hit.bg да им платя за повече пространство, те ми казаха да си направя няколко други сайта,което засега след като сложих файловете под acrobat доста добре се получи.За сега така остава avi7.hit.bg .:)
 
От: Техническа консултация за сайт

Мисля си, че хит.бг по никакви поводи не продават каквото и да е като допълнение на услугата си. Даже беше обявено някъде, ама.. пробвай се. Обаче се съмнявам честно.. даже там вече никой не наблюдава и не съпортва.. много е мъртвило всичко
 
От: Техническа консултация за сайт

Здрасти и добре дошъл. Мерси за думите ти. Радвам се че ти допада тук.

Редирект и добро оптимизиране на новите домейни ще ти даде желания ефект. Но не си губи стария - редирект към новия и проблема е решен. Постарай се новите сайтове да бъдат идея по-добре пипнати за Г....дай максимума от себе си за да запазиш и не само (да увеличиш) трафика от там.

Успехи и дано да имаш желаните резултати.;)
 
От: Техническа консултация за сайт

Просто сложи връзка от стария сайт към новия. Но не трябва да дублираш съдържанието на новия с този на стария, защото по този начин новия сайт може да влезе в пясъчника.
А да триеш съдържанието на стария е немислимо - ще спре ценния трафик, ако го направиш! Съдържанието и на двата трябва да е уникално.
 
От: Техническа консултация за сайт

Ясно,за уникалното съдържание при нас за системите за сигурност е много трудно бих казах.Проблема е в това че не разбирам от програмиране,а от дизайн .В момента сайта се крепи на Namu6 ,много яка програма и максимално използвах възможностите й.:)
Благодаря за отзивчивостта на всички!
 
От: Техническа консултация за сайт

В хит.бг как се прави редирект ?
 

Горе