Това журналисти ли са?

ReminD

Well-Known Member
След 2-3 месеца наблюдения на интервюта направил съм си един списък с малоумни журналисти ( ВОДЕЩИ ) , които открито приемат позиция и лижат гъза на управляващите:

Бареков
Цветанка Ризова
Иван Цонев
Кошлуков
Кеворк Кеворкиян ( универсален бокл**к)
Водещата на Референдум по БНТ
Всичко водещи в ТВ7 начело с бареков, кошлуков, люба кулезич )
По БНТ едно Семейство ( Григорови ТВ в youtube ги търсете тея - дори те са членове на ГЕРБ )
БТВ -от -До без Слави.

Наблюдавам и аз предаванията и се сещам как боко се изказа, че има свобода на медиите - каква свобода като всеки журналист се бута да се мазни на бойко?



http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9589622 ( харесвате, не харесвате Станишев - гледайте какво се казва поръчкова журналистика и про-правителствена телевизия, която сама се закопава с всеки опониран въпрос ) Примера е тука и не е само този, мога да дам поне още 20 примера как опонират с малоумни неща и сами се закопават и после мълчат и просто сменят въпроса. А за Кеворк нямам думи, няма такъв универсален бокл**. С това си интервю универсалния боклук Кошлуков от про-правителствената ТВ7 се доказа като универсален простак и нагаждач на ГЕРБ - всеки въпрос му беше оборен и вместо да продължи да опонира сменяше въпроса - е няма такъв простак. А Кеворк - ще му дойде времето, време е да се спира тоя простак, че сигурно проми някой мозък, има доста глупци, които му се връзват.
 
От: Това журналисти ли са?

Снощи Коритаров направи боко за смях в такъв капан го вкара ,че не знае елементарни неща а си говори глупости
 
От: Това журналисти ли са?

Наблюдавам и аз предаванията и се сещам как боко се изказа, че има свобода на медиите - каква свобода като всеки журналист се бута да се мазни на бойко?

едва ли всички журналисти сами се бутат, по-скоро някой лекинко им дава тласък
 
От: Това журналисти ли са?

Въпросът, за съжаление, не е толкова прост. Да не мислите, че медиите умират от радост да правят платени новини и да пращат платени послания. Има много качествени журналисти, които стоят с вързани ръце. Бизнесът няма пари, първо режат бюджетите за реклама, приходи НЯМА. Реалността е следната: или пишеш и говориш това, за което ти е платено, или просто на следващия ден те няма в Търговския регистър, пуснал си кепенците, съкратил си работните места и това е, прибираш се вкъщи да гледаш каналите и да четеш вестниците на тези, на които някой друг им е платил... И това го твърдя смело, от първа ръка..Свободна и напълно безпристрастна журналистика в свита икономика и бедна държава няма. Който стои зад съответната медия и осигурява финансиране - той поръчва новините... Някои медии, обаче, го правят по-грозно и набиващо се на очи, и откровено по-тъпо от останалите и това дразни
 
От: Това журналисти ли са?

Това не е оправдание, че нямало пари. Да не съм ги карал аз да стават журналя? Тва и като куките, всякакви отрепки стават ушеви, ама виждаш ли аз трябва да ги разбирам за рушветите, защото им били малки заплатите. Или да не скачат срещу цигани с кирки и лопати, защото им била малка заплатата. Като имат сърце на мишка и им е малка заплатата, да ходят в чистотата, а не всеки трети кука и докато се прибера в къщи вечер, някви безделници да ме спират през 2 минути
 
От: Това журналисти ли са?

Това не е оправдание, че нямало пари. Да не съм ги карал аз да стават журналя?

Елементарно гледаш на нещата и както обикновено е изключително лесно да се плюе по нещо, върху което нямаш близък поглед..... Искам да ми посочиш кой служител и в коя сфера, който е непрекъснато е "на въпреки" на работодателя си ще е още дълго на работа.
 
От: Това журналисти ли са?

Защо смяташ, че нямам реален поглед над нещата? Дали не познавам журналисти? Дали нямам роднини журналисти, редактори и т.н.? Бачкал съм и на места, на които видях как си купуваш и статии, и журналисти, и какво? Ама веднага да ми сложиш минус, жалка работа! Явно си някои обиден журналя, нищо чужно. Сега бързо сложи още 2-3 минусчета, та да си легнеш с усмивка на лицето, какъв готин пичага си :D
 
От: Това журналисти ли са?

Приятелю, то тези не са, както ти ги наричаш "ВОДЕЩИ", те са "СЛЕДВАЩИ" :)
 
От: Това журналисти ли са?

Що да не е росето политик на годината да не е по малко накадърен от боко и цвъки освен това нали все пак трябва да има малко разнообразие то некакси става неудобно всека година мутрафона да е политик на годината - Дето се беше оплаквал на Вежди Рашидов че не може да пика - И Веждито му вика - какво проблеми с простатата ли - Не бе журналисти - как го извадя и веднага го налапват - човек не може да се изпика.

Дарик не съм слушал отдавна но преди да замина съм попадал няколко пъти на него и редовно въртяха някакви реклами на транспортното министрество май бяха спечелили някакъв евро проект - Та се налага да го изплащат с ПР.

Предстоят ни най мръсните и тежки избори от началото на прехода - както казвах и в една друга тема убеден съм че за тия избори ще има трупове на неудобни
 
От: Това журналисти ли са?

Точно пък Дарик - те има за много неща да се извиняват - като за начало, че наградиха за ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА - Плевнелийката.

ти прочети какво пише
то по тази логика аз не трябваше да гледам това което ти си дал:

http://btvnews.bg/bulgaria/politika...ena-na-belene-no-ne-bil-chel-dokumentite.html - ИМА ВИДЕО - напълно скандално интервю.

няма платени и неплатени медии - има търсени и нетърсени (за рекламни статии разбира се :mrgreen:), с добри и не толкова добри журналисти.

ти ако беше собственик на медия - нямаше ли да пускаш неща за които биха ти платили?
 
От: Това журналисти ли са?

Основен източник на приходи за големите медии е държавата. Само за информационната кампания на цифровизацията на ТВ сигнала са определени 8 милиона лв. Всички те се наливат в медиите за въртене на рекламните клипове. Отделно се наливат десетки милиони за рекламни клипове на различните европейски програми. Сега като наближат изборите ще се налеят още допълнителни милиони директно от касите на партиите. Какви журналисти очаквате да има при такова финансиране?
 

Горе