Тоз па... dev Вайбкодинг плейс.

понякога се налага да забавя плащане по една или друга причина , но всички мои заявени домейни ги регистрирам и плащам , в момента имам 2 неплатени , но заявени eCloud.bg и AiRobot.bg , имам 2 месеца да ги платя и разработя , но са предвидени за разработка по която вече работя.
Не говорим за теб, това си е бизнес от 100 години. Те затуй сложиха некви ограничения, но пак се ползва запазването за препродажба.

Не говорим за теб, това си е бизнес от 100 години. Те затуй сложиха некви ограничения, но пак се ползва запазването за препродажба.
ами в момента имам 48 бг домейна и лошото е , че всеки ден се увеличават , а аз нямам физическата възможност да съм 25 часа онлайн за да разработвам всички мои идеи... преди 3 дни Тръмп реши да преименува изкуствения интелект на Супер интелект и аз веднага запазих SiExpo.bg като бъдещ проект

ами в момента имам 48 бг домейна и лошото е , че всеки ден се увеличават , а аз нямам физическата възможност да съм 25 часа онлайн за да разработвам всички мои идеи

Едновременно се радвам и страдам за теб.

Но все пак идеята на тоя вайбкод е да се показват нови уеб сайтове, а не да скрейпвам новите домейни, които дори може да не достигнат до реална регистрация след като срока за запазване изтече, или пък си чакат идеята, както е в твоя случай.

В момента във вайбкода я има тая слабост, има не малка част с първоначални инсталации, очаквайте скоро и т.н...

Горе