Тоз па... dev Вайбкодинг плейс.

понякога се налага да забавя плащане по една или друга причина , но всички мои заявени домейни ги регистрирам и плащам , в момента имам 2 неплатени , но заявени eCloud.bg и AiRobot.bg , имам 2 месеца да ги платя и разработя , но са предвидени за разработка по която вече работя.
Не говорим за теб, това си е бизнес от 100 години. Те затуй сложиха некви ограничения, но пак се ползва запазването за препродажба.

Не говорим за теб, това си е бизнес от 100 години. Те затуй сложиха некви ограничения, но пак се ползва запазването за препродажба.
ами в момента имам 48 бг домейна и лошото е , че всеки ден се увеличават , а аз нямам физическата възможност да съм 25 часа онлайн за да разработвам всички мои идеи... преди 3 дни Тръмп реши да преименува изкуствения интелект на Супер интелект и аз веднага запазих SiExpo.bg като бъдещ проект

ами в момента имам 48 бг домейна и лошото е , че всеки ден се увеличават , а аз нямам физическата възможност да съм 25 часа онлайн за да разработвам всички мои идеи

Едновременно се радвам и страдам за теб.

Но все пак идеята на тоя вайбкод е да се показват нови уеб сайтове, а не да скрейпвам новите домейни, които дори може да не достигнат до реална регистрация след като срока за запазване изтече, или пък си чакат идеята, както е в твоя случай.

В момента във вайбкода я има тая слабост, има не малка част с първоначални инсталации, очаквайте скоро и т.н...

Нещо друго дето исках да пробвам от време оно... ЧАТ "за наши". Всички виждат, че си пишем, ама не всички разбират какво.. :D

Който иска да пробва.. да пише. Ще му пратя инвейт.

давай Personal key

Нещо друго дето исках да пробвам от време оно... ЧАТ "за наши". Всички виждат, че си пишем, ама не всички разбират какво.. :D

Който иска да пробва.. да пише. Ще му пратя инвейт.
това е много яко .... понеже разработвам и чат приложение подобно на телеграм може да използвам идеята ... не ми беше хрумвало досега :-)

Горе