Tyno ако имаш някакви въпроси може да ме питаш както тук така и на ЛС с радост бих помогнал!
Tyno каза:Тракера ми е почти готов, занимавам се с дизаина му в момента, липсват някой корекци, но за това ще намеря някой който разбира повече от PHP ако има такива в форума нека пишат по темата....
Няма кой знае колко трудни неща по него.....
Сега остава като взема заплата да купя хостинг и всичко ще е тип топ...![]()
2007-04-25 - ЕП подкрепи първата директива на ЕС, която цели да хармонизира наказателното право в държавите-членки. Те приеха на първо четене доклад за хармонизирането на националните мерки за борба с нарушаването на авторските права.
Ако ЕП и Съветът одобрят законодателството, предложената директива ще задължи държавите-членки да третират като престъпление международното нарушаване на правата за интелектуална собственост, извършвано с комерсиални цели. Текстът предлага многобройни мерки: от глоби до лишаване от свобода в зависимост от сериозността на престъплението.
Членовете на ЕП подкрепиха като цяло предложението на Комисията, изменяйки някои от текстовете. Те изключиха правата на патент от обхвата на директивата и решиха, че санкциите трябва да важат само за направените с комерсиална облага нарушения. Пиратството за лични, некомерсиални цели също беше изключено от обхвата на директивата.
щом е с некомерсиална цел деиствай си. Ако тъпаците които управляват тук, тръгнат да ти правят мизерии ще ги съдиш в европеиският съд и ще им смъкнеш 10-20 хиляди евро да им уврът главите....
ca$h каза:2007-04-25 - ЕП подкрепи първата директива на ЕС, която цели да хармонизира наказателното право в държавите-членки. Те приеха на първо четене доклад за хармонизирането на националните мерки за борба с нарушаването на авторските права.
Ако ЕП и Съветът одобрят законодателството, предложената директива ще задължи държавите-членки да третират като престъпление международното нарушаване на правата за интелектуална собственост, извършвано с комерсиални цели. Текстът предлага многобройни мерки: от глоби до лишаване от свобода в зависимост от сериозността на престъплението.
Членовете на ЕП подкрепиха като цяло предложението на Комисията, изменяйки някои от текстовете. Те изключиха правата на патент от обхвата на директивата и решиха, че санкциите трябва да важат само за направените с комерсиална облага нарушения. Пиратството за лични, некомерсиални цели също беше изключено от обхвата на директивата.
щом е с некомерсиална цел деиствай си. Ако тъпаците които управляват тук, тръгнат да ти правят мизерии ще ги съдиш в европеиският съд и ще им смъкнеш 10-20 хиляди евро да им уврът главите....
Хайде казвай какво имаш проблем с PHP аз понеже съм се занимавал дай да видим да ти помогнаTyno каза:Добре при първа възможност ще го кача!!!
Сега има ли някой които да ми помогне с 10-тина реда PHP...... така де има ли разбиращи от PHP.
Тези дни ъпвам една машинка и ще го хостна от вкъщи
Ще го пусна без забрани ще се знае само от определени хора и от форума.
До 25-ти ще изгладя нещата по соурсъ... и ще го пускам в холандия!!!
:wink:
Благодаря на всички за тези мнения, ще се радвам и на още.
П.С. Забравих да ви кажа домейнчето energytorrent.com .net i .org
Мислих мислихх..... по добро име от това не измислих.... :roll: :wink:![]()