Тотална разпродажба

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Ликвидирам си онлайн бизнеса поради спешната финансова необходимост. От известно време разпродавам всичките си сайтове и домейни, които са останали. Сега продавам и последните ми останали неща накуп.

1. Продавам сайта http://bigpenisbg.com. За повече информация можете да видите специалната тема за сайта, която се намира тук.

Досега от сайта имам 271 получени SMS -а, които са ми донесли печалба на стойност близка до 220лв. Всеки ден сайта получава поне по 3 sms-a като е на ПЪЛЕН автопилот. Въобще не го регистрирам никъде, няма реклама, единствено благодарение на добрата SEO оптимизация има качествен трафик. Представете си какъв БУМ ще направи и каква печалба ще донесе ако някой се захване с него сериозно. За съжаление на мен не ми остава време.

Също така сайта има PR 3.

2.uhanieto.com с PR 0, който е идеален за онлайн магазин за парфюми (ако искате мога да ви осъществя свръзка с дилър на такива).

Продавам ги на цената от 500лв. Като към нея направо ви давам всичките си пароли и акаунт в суперхостинг.бг Сайтовете са там и са разположени на СуперХостинг план (най-големия), на който му остават 42 дена от настоящия момент.
 
Последно редактирано:
От: Тотална разпродажба

Няма ли някой да даде 1200лв и да отнася. Нямам нужното време (а вече и желание) да се занимавам, а с едно нещо като не се занимаваш то пропада. Аз не искам сайтовете ми да пропаднат, искам да се намери някой, който да продължи труда ми.

П.С.: Ако някой е заинтересован може да измислим нещо и да продам поотделно сайтовете.

Поздрави!
 
От: Тотална разпродажба

За netigri мога да ти дам 150 лв. Съмнявам се , че някой може да ти предложи повече за готова система. Оценявам труда, който си положил за вкараните игри и затова офертата ми е такава.

Ако имате интерес: 0888 631 789 - Светослав.
 
От: Тотална разпродажба

Сайтът netigri.com и домейнът services-bg.com са продадени вече.

Новата оферта е 500лв за другия сайт и домейна! Според мен е доста малко предвид печалбите, които носи сайта, но какво да се прави. Както съобщих продажбата е спешна за мен! :)
 
От: Тотална разпродажба

Fozzy продава ли се bigpenisbg.com още?
Ако го продаваш драсни един мейл на slavi_vatov (at) mail.bg или се обади на 0889229111
 

Горе