Продава се: Три сайта за пътна помощ - рапатраци

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте на всички.

И аз да пусна една обява, която е за продажба на 3 сайта за пътна помощ / рапатраци. Идеален актив ще са за всеки такъв бизнес, който или стартира или иска да добави още уеб ресурси към портфолиото си. Това са:

https://пътнапомощ1.бг/ - основен
https://пътна-помощ.ею - сателитка
https://putnapomosht24-7.com - сателитка

Към тях вървят социални канали:


Служебен мейл: [email protected] - влиза се навсякъде с него.

+ хостинг за една година. Домейните вървят към сайтовете. Както и съдържанието им.

Няколко обяви:




Нямат голям трафик, в процес са на развиване. Ако имате въпроси, пишете тук или на лично съобщение, ще се радвам да отговоря.

Цена: 1 500 лв.
 
И тия ли не си плащат 😁

Имаше едни от орландовци, сериозна фирма, бях им засякал 5-6 сайта. Да разровя за контакти, да им пуснеш направо оферта на мейл?
Тук знаеш какво ще стане :) Ма пак добре, че си админ, иначе щяха да те налязат една торба спамери.........
 
Хахха, не. Направени проекти, които си търсят собственик поради несериозността на стария. :) Но не ми се искаше да загиват ей така. Еее, който каквито и коментари да има, ще се радвам да сподели. Нямам притеснения. :)
 
Е там е работата, че конкретно в този случай всичките евентуални коментари ще са положителни 😆
Обаче, ако аз или некой друг беше пуснал офертата, вече щеше да е изпоразчепатен и наврян в на кучето У д-то, а ако случайно някой се направи на баровец, щеше да те е оферирал с 60-90лв :)

Тия "сериозните" вече са дали фира, сега проверих. Аз бих пуснал офертата по мейл на поне 5-6 действащи фирми, па каквото стане.

И при мен един такъв "супер сериозен" даде фира, но прецених, че е по-добре да делна всичко и да загубя една година поддръжка, от колкото да се опитвам да избия някой лев, продавайки нещо от бившия онлайн актив..

При добра оферта, обосновка и акцентиране на това, което биха получили от теб, може да вземеш и повече, най-малкото защото не знаеш кой в какви цифри се набива и може да се окажеш нещо като "бонус" от небето. Във всички други случаи, в т.ч сегашния, само ще почешем езици и евентуално да понатъпчем малко полезен контент хах 😇
 

Горе