Трябва ли Бербатов да ходи в Ман Юнайтед

ivomeet

New Member
Хей хорица айде малко развлечение да видиме кой какво мисли по въпроса... :shock: Ман Ю давали 30млн евра за Бербо, но от Тотнъм искали да почват разговори едва от 40млн.Има ли смисъл да ходи в Ман Ю кадето вече напрежението ще е съвсем друго?!?! :shock: Едната вероятност е да стане наистина много добър на световно равнище :idea: но има и друга верочтност да западне много надолу. :shock: Аз лично мисля, че трябва да поседи още 1 год. в Тотнъм и после вече да ходи на върха 8)
 
Не бе братле аз не казвам,че е слаб.Той даже е много добър щото играе по целия терен и помага и в защита много,но ако отиде в Ман Ю там нещата нема да са като в Тотнъм да знаеш :shock:
 
Бербо помага по целия терен - вярно. Но ако отиде в Манчестър ... там ще се изевява като истински нападател(консуматор) няма да се старае той да изнася топката ... там има хора за тази работа. От него ще се иска само да вкарва, докато в Тотнъм нещата стоят по различно.
 
Все ще си намери място там. Ман Ю е голям отбор и ще е добре за кариерата му, не казвам че казващ че е слаб, просто ще бъде около много звезди там и да наистина ще му е трудно да се откроява ама не и невъзможно. Поне ще са в нападения два манекена Роналдо и Бербатов. аз лично ще се радвам да мине към Манчестър Юнайтед, така отбора ще ми стане по-любим.

Иначе бате отиди в Google и си намери аватар(картинка) като му дадеш да търиш в Грфики или там както е написано. Има всичко или си открадни от друг форум някоя, повечето там са с крадени картинки. И аз скоро ще си я сменям. Но вмомента поддържам рап индустрията. :lol:
---------------------------------------------------------------------------------
Affiliate marketing with NO money
 
Айдееееееееееее видехме го Бербатинйо срещу Севилия,гледайте го утре момчета срещу Челси.Играл съм Еврофутбол за Тотнъм срещу Челси........Само Бербати може Челси да разклати!!!
 
От: Трябва ли Бербатов да ходи в Ман Юнайтед

Май не трябваше да ходи.
 

Горе