SmartBusiness
Active Member
Имам една картинка, която трябва да бъде преправена, но нямам необходимите умения за това (предполагам с фотошош ще стане). И няколко други неща трябва да се свършат. Хубаво ще е който иска да го направи - да ми прати две три неща, които е правил, за да съм сигурен, че ще се справи.
И трябва да е човек, който ще запази това, което ще види само за себе си. Повече информация ще дам на лични. Търся само дизайнери с репутация тук - във форума на предприемач. Някой на който да може да се доверя. Ще трябва да отговори и на един въпрос преди това
Моля, само професионални дизайнери да се свързват с мен. И аз разбирам от фотошоп, но нещата трябва да са изпипани професионално.
Предимство ще е ако съм работил с вече с него и съм останал доволен.
Заплащането също ще уговаряме на лични.
Благодаря.
И трябва да е човек, който ще запази това, което ще види само за себе си. Повече информация ще дам на лични. Търся само дизайнери с репутация тук - във форума на предприемач. Някой на който да може да се доверя. Ще трябва да отговори и на един въпрос преди това

Моля, само професионални дизайнери да се свързват с мен. И аз разбирам от фотошоп, но нещата трябва да са изпипани професионално.
Предимство ще е ако съм работил с вече с него и съм останал доволен.
Заплащането също ще уговаряме на лични.
Благодаря.