Трябва ми програма за възстановяване инфо от форматиран хард

lqllqlq

Well-Known Member
Здравейте,
дори и не разбрах как успях да си го причина, но преинсталирайки без да ме е питала (в това съм убеден) уиндоус 7-цата е форматирала :D, а не :C и се е загнездила там. Намерих програми за възстановяване, но като чета вършат работа ако не си инсталирал нищо след формата, което не е моят случай.
Знам, че цялата работа е повече от нелепа, но ако някой е сглупявал като мен и е намерил решение на проблема ще се радвам ако сподели опит как да си възстановя (до колкото може) информацията?
 
От: Трябва ми програма за възстановяване инфо от форматиран хард

На теория е възможно да се възстанови информацията дори след няколко презаписа, но трябва човешка намеса и отнема много време. Автоматично не може да стане. Последния път като проверявах тези програмки се справяха добре ако няма презаписана информация, но при по-сложни случаи не вършат работа. Има разни фирми, които срещу солена такса могат да пробват какво може да се възстанови, но няма гаранция. Струва си само ако информацията е изключително важна.
 
От: Трябва ми програма за възстановяване инфо от форматиран хард

Сега чакам ontrack easyrecovery да приключи сканирането, но има надежда според резултатите, които показва. Може би защото на форматираният партишън само малка част е заета от инсталиралият се уиндоус.
Ако всичко мине ок ще пусна линк, че не се знае след време - на някой може да му се наложи...
 
От: Трябва ми програма за възстановяване инфо от форматиран хард

Търсене за ontrack easyrecovery professional 10.0.2.3 + още нещо и дава правилен резултат за програмката...Спаси ме. Може би защото партишъна е 185ГБ, а инсталираното след формата около 20, та успчх да измъкна 100% от снимките, но се разделих с малко псд-та...Да кажем, че успеваемостта бе около 97%, което ме устройва :)
 
От: Трябва ми програма за възстановяване инфо от форматиран хард

Когато изтриеш нещо от харда, то не се забърсва като с кума от листа. Просто операционната система три началото и края от фат таблицата.
Програмите лесно възстановяват тези записи, никакъв проблем за снимки текстови файлове и видео, виж по специални файлове като псд, ауто кад и етц там вече има проблем. Надявам се при теб да не е тъка
 

Горе